promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna is megunta Tóth Gabit: a táncosnő most megmutatta, hogy jobb vele nem szórakozni
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A mindig mosolygós Mikes Anna is beszállt a balhéba, senki nem veheti el tőle Krausz Gábort.

Azt szokta mondani az ember hogy nincs új a nap alatt, de Magyarország megmutatta, hogy ennél nagyobbat nem is tévedhetnénk. 2023 nyarán jelentette be Tóth Gabi és Krausz Gábor, hogy útjaik elválnak, 6 éves házasságuk a végéhez ért. Már ez önmagában egy atombomba erejével csapódott le a médiában: minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a semmiből érkezett ez a hír, egy délutáni órában. Az események folytatása pedig örökmozgó gépezethez hasonlított: egyik jött a másik után. Először Tóth Gabiról derült ki, hogy nem sokáig erősítette a szinglik táborát és hamarosan az is kiderült, hogy ki mellett találta meg a boldogságot: az ország lassan legismertebb táncosa, Papp Máté Bence volt a szerencsés férfi. Ekkor Gabira hatalmas gyűlölethullám szakadt, megírta az Átkozott nyár című slágerét, melynek már egészen pozitív volt a fogadtatása.

Ez annak is köszönhető, hogy eközben Krausz Gáborral együtt az ország is továbblépett: a Dancing with the Stars első adása előtt már tudta az ország, hogy a séfet és a kijelölt táncpartnerét egymásnak teremtette az ég. És a tündérmesék ritkán válnak valóra, ebben az esetben viszont pont ez történt: Nem olyan rég, hosszú találgatás és rengeteg reménykedés után nem olyan régen bejelentették, hogy hivatalosan is egy párt alkotnak. Ezelőtt nem sokkal Krausz Gábor és Tóth Gabi válását is kimondták, így mindenki azt hitte, hogy minden elrendeződött.

Azonban határozottan furcsa dolgok történnek az interneten: először Gabi nyilatkozott Gábor új kapcsolatáról, amelyben azt mondta ő régóta tud róla, de megvárta, míg hivatalosan beismerik, illetve azt állította, hogy többször találkoznak négyesben és kifejezetten kellemes a hangulat. Ezen Gábor értelemszerűen bedühödött, mivel nem jelentette ki határozottan a tényt, hogy Anna a párja, illetve azt is megcáfolta, hogy négyesben bárhova mennének, valamint arra is megkérte volt feleségét, hogy ne nyilatkozzon róla. Nem nevezte meg Gabit, de az üzenet egyértelmű volt, ezt pedig az énekesnő is így gondolta: ezután ő üzente meg Instagram bejegyzésében, hogy kiknek a véleménye nem érdekli. És itt elszabadult valami egészen varázslatos internetes üzengetés: nem durva, nem sértő, nem egyértelmű, de ha nagyon a sorok (képek) mögé nézünk, akkor láthatjuk, hogy mindenki rálicitál valakire a négyesből.

Tóth Gabi döntött úgy, hogy kiruccan ausztriai útra, síelni, egy barátnőjével, amivel egyik régi félelmét szeretné legyőzni (korábbi balesete miatt jó ideje nem lépett pályára) és ugye tudjuk, hogy Krausz Gábor is Ausztriában tevékenykedik, egy nívós hotel séfeként. Az ausztriai kiruccanás természetesen dokumentálva is lett, most egészen úgy fest, mintha erre reagált volna Mikes Anna. 24 óráig elérhető Instagram történetben barátnőjével, Stana Alexandrával osztottak meg egy autós videót, amiben nem tudjuk hova mennek, a dalra pedig felhőtlenül, határozottan kurjongatnak a kocsiban, többek között ilyeneket:

Mi van? Gyere rám.

Illetve azt is éneklik angolul "Put your hands up", ami azt jelenti, hogy tedd fel a kezed. Ez szintén lehet bulizásra, de akár megadásra felhívás is.

Persze ezek feltételezések, lehetséges, hogy Mikes Anna pusztán jól érezte magát kolléganőjével, de az is könnyedén lehet, hogy válasz Tóth Gabi utazására: nem zavarja, nem aggódik, nem érdekli. Mindenesetre gyanús a poszt, a vidámság pedig köztudottan sokszor fed el valamilyen negatív érzést. Az viszont biztos, hogy várható még néhány érdekes közösségi média tartalom a négyes szereplőitől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás