promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült Elon Musk titka, rengetegen kiakadtak - Hogy volt képes erre?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Elon Musknak meglepően jól megy a titkolózás, ha ilyesmit magában tudott tartani.

A Tesla és SpaceX mögött álló Elon Musk a világ leggazdagabb embere, aki egyetlen bejegyzésével még a tőzsdeárfolyamokra is drasztikus hatást tud gyakorolni. Sokan zseniként tekintenek rá, egyesek viszont őrültnek tartják őt – bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy ő egy elég érdekes, különleges ember, aki tele van kifejezetten szokatlan dolgokkal.

2020 májusában született meg Elon Musk és az extravagáns énekesnő, Grimes első közös gyermeke, aki az X Æ A-12 nevet kapta, ezzel pedig sokakat kiakasztottak, hiszen egyesek egyenesen polgárpukkasztónak tartották a névválasztást. A pár tavaly szeptemberben szakított, de most kiderült valami róluk, ami sokakat meglepett.

Állítólag tavaly decemberben teljesen titokban megszületett Elon Musk és Grimes második babája, akit Dark Siderælnek neveztek el.

Úgy derült ki a dolog, hogy Grimes otthonából gyermeksírás szűrődött ki, pedig akkor éppen Elon Musknál volt a pici X Æ A-12. Az énekesnő először nem akart érdemben nyilatkozni, de végül megerősítésre került, hogy valóban világra jött az egykori pár második gyermeke – az embereket pedig egyenesen megrémisztette, hogy a gazdag innovátor eddig képes volt eltitkolni ezt.

Elon Musk és Grimes jelenleg sincsenek együtt hivatalosan, de az énekesnő szerint még mindig nagyon jó, közeli barátok, és a kapcsolatukat nehezen tudná bárki is megérteni – az utóbbiban valószínűleg igaza van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás