promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszólalt Michael Jackson testőre: Hazudnak a vádlók, a nőket szerette az énekes
Borítókép:  A bal szélen Bill Whitfield, Michael Jackson testőre (Fotó: complex.com)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Michael Jackson testőre egy podcastban foglalt állást az Elhagyni Neverlandet című dokumentumfilmmel, és a popsztár elleni vádakkal kapcsolatban. Szerinte kitaláció, hazugság az egész pedofil botrány, Jackson ugyanis a nőkért volt oda.

Az Elhagyni Neverlandet című film atomjaira bontja a Michael Jackson körül felépült pozitív mítoszt. A dokumentumfilmben két férfi, James Safechuck és Wade Robson arról beszél, hogy a popsztár Neverland nevű birtokán szexuálisan bántalmazta őket, amikor hét évesek voltak. A bemutató nyomán világmárkák jelentették be, hogy nem forgalmaznak többé Jackson-os termékeket, rádiók adták közre, hogy nem sugároznak a jövőben Jacko-számokat.

Az amerikai Hidden Truth Show podcastjában megszólalt a botrány kapcsán a zenész egykori testőre, Bill Whitfield.

„Tudom, hogy hazudnak, a tények, amiket sorolnak hamisak, s a kép is, amit Jacksonról festenek”

– hangoztatta Whitfield a Mirror cikke szerint, aki ugyanakkor egyetlen bizonyítékot sem tárt elő, ami az ő igazát támasztaná alá.

Azzal érvelt, hogy amikor Jacksonnal beszélgettek, a popcsillag rendszeresen azokról a nőkről mesélt neki, akiket vonzónak talált.

„Elégszer beszélgettünk ahhoz, hogy tudjam, a nők jöttek be neki. A testi kapcsolataihoz semmi közöm, sem ahhoz, szabadidejében mit csinált a nőkkel, de annyit tudok, hogy sok időt töltött velük.”

A testőr annyit még elárult, hogy a nőket, akikkel kapcsolata volt, Jackson soha nem vitte el Neverlandbe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás