promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné állapota súlyosbodott - Suhajda Szilárd özvegye biztató hírt kapott - borzalmas felvétel a gízai piramisok környékéről - topcikk összefoglaló a 17. héten 2024-ben
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megrázó és kínos történésekből sem volt hiány a héten.

Az elmúlt héten főként a megrázó híreké volt a főszerep, de egy kínos lebőgés is igen sokakat érdekelt. Most összeszedtük azokat a híreket és cikkeket, érdekes sztorikat, amelyeket a legtöbben olvastatok itt, a Promotions-ön a 13. héten 2024-ben.

Melyek voltak a legolvasottabb cikkek?

Napvilágot látott egy meglepően nyers és hosszú felvétel, amelyen azt láthatjuk, Kairó miként fullad bele lassan a saját szemetébe. A turisták által készített felvétel egyszerre felháborító és elkeserítő is. 

Kedveltétek a magyar termék külföldi leégéséről szóló kínos sztorit is.

Suhajda Szilárd tragédiájáról szóló friss hírek is sokak érdeklődését felkeltették. Az ország egy emberként reménykedik abban, hogy

van még esély arra, hogy megtalálják a hős hegymászót.

Alföldi Róbert pedig megtörten vallott kudarcba fulladt párkapcsolatáról. Állítása szerint egy ideig vették az akadályokat, amit a színész rendező ismertsége és a színházi teendők által nem éppen átlagos időbeosztás okozott, azonban egy idő után párja mégis belefáradt ebbe.

Nagyon sokan aggódnak Katalin hercegné állapotáért, akinél rákot diagnosztizáltak. Egy emberként drukkol a világ a királyi család egészségéért, az pedig egészen bizonyos, hogy minden létező kezelést megtesznek azért, hogy a hercegnő újult formában térhessen vissza a teendőihez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás