promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összevesztem az anyámmal és a pasija jött utánam lenyugtatni: édes bosszút álltam a veszekedésért, ezt meg fogja emlegetni halála napjáig
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Anyám már jó ideje húzta az idegszálaimat, hát most kamatostul adtam vissza neki.

Vera és édesanyja kapcsolata sohasem volt az igazi, azonban a közelmúlt egyik eseménye lehet, hogy örökre elmérgesítette közöttük a viszályt:

Jó ideje nagyon feszült a hangulat köztem és anyám között. Mindig is nagyon makacs elképzelései voltak arról, hogy milyen pályára szán engem, nekem azonban már korán megmutatkozott a lázadó énem. Mindig mindenen összefeszültünk, később kiderült, hogy ehhez a személyiségemnek csak egy kis köze volt: valójában az zavarta, hogy miattam maradt együtt apámmal és erre ráment a fiatalsága, holott szeretett volna ismerkedni, bulizni és igazából szerelmesnek lenni, mert mint megtudtam, apámba nem volt az. Ahogy elmentem egyetemre és kiköltöztem otthonról, rögtön szétköltöztek és lett is egy új párkapcsolata.

Azt hittem randizgat vagy valami, de az első randipartnere mellett lehorgonyzott, valószínűleg a stabilitás hiányzott neki, épp csak a fatert unta meg. Alapvetően nem bántam a válást, annyi új inger ért a költözéssel, hogy nem is tudtam ezzel foglalkozni, illetve mindennél nagyobb vágyam volt, hogy a saját lábamra álljak, irónikus lett volna, ha elkezdek sírni mint egy kislány, hogy a szüleim válnak. Ám... míg apámnak jót tett a hirtelen kapott szingliség, úgy anyámmal a vitáink elég hamar veszekedésekké mérgesedtek: az új pasija akkora önbizalmat adott neki, hogy elvilselhetetlenné vált. Folyton kritizált, tanácsot adott, természetesen kéretlenül.

Egyik alkalommal aztán teljesen elborultam: egy nála rendezett grillpartin darabonként kielemezte a szettemet, úgy, hogy azt mindenki hallotta. Ezután elviharzottam, de előtte arcon öntöttem az italommal. A pasija jött utánam, aki egyébként anyámhoz képest meglepően jófej és laza volt, meg némivel fiatalabb is nála. Odajött és próbált nyugtatni, mondta, hogy ez tényleg túlzás volt és beszél anyámmal, hogy vegyen vissza, mert már ő is észrevette, hogy a fejemre nőtt. Ahogy ott beszélgettünk, egyre közelebb húzódtunk egymáshoz, a szemébe néztem, majd csókolózni kezdtünk. De nem álltunk meg itt, az elkövetkező negyed óra maga volt a szenvedély. Majd azt mondta, hogy vissza kell mennie. Én mondtam, hogy én inkább mennék és elköszöntünk. Miután elhagytam a házat, küldtem anyámnak egy üzenetet, melyben egy videó volt, ahogyan én és imádott pasija hancúrozunk. 

Sejtettem, hogy a srác utánam jön, nem szereti a feszültséget és azt is tudtam, hogy ki fogom használni a helyzetet. Szerintem méltó bosszút álltam anyámon, aki egész életében csak kritizált és megpróbálta megmondani hogyan éljek.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás