promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde és testvére le sem tagadhatnák egymást, ritkán látott közös fotók kerültek elő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon jó a kapcsolatuk, Tünde most egy családi ünnep alkalmából idézte fel az emlékeket.

Köztudott, hogy Kiszel Tünde és nővére, Dr. Kiszel Csilla rendkívül szeretetteljes kapcsolatot ápolnak. Tünde többször is említette már testvérét közösségi oldalán, korábban a koronavírus idején is elismerően írt róla, illetve hivatásáról egyaránt:

„A Nővérem Dr. Kiszel Csilla, orvosnő, fül-orr-gégész adjunktus, főorvos és audiológus! Nagy tudású, lelkiismeretes orvos, szívvel-lélekkel gyógyítja a betegeket!”

– tette közzé még 2020-ban, a napokban pedig névnapja alkalmából köszöntötte fel testvérét.

„Isten éltessen sokáig drága, jó testvérem Csilla. Boldog névnapot kívánok neked. Nincs a világon még egy ilyen jó testvér, mint te! Nagyon szeretlek!

írta köszöntőjében, megosztva néhány családi fotót, melyeken szüleikkel és együtt is láthatók.

Korábban Csilla, aki egyébként meglehetősen ritkán vállal nyilvános szerepléseket, a TV2 kameráinak mesélt kapcsolatukról, elárulva többek között azt is, hogy míg ő édesapja hivatását választotta, addig Tünde akarata felülírta a családi tradíciókat, ez azonban nem okozott problémát, és mindvégig összetartottak:

 „A mi családunkban mindenki diplomás, így gyakorlatilag az, hogy én orvos lettem, magától értetődő volt. A Tünde útja, az ő szerepvállalása viszont szokatlan volt, de akkora volt benne az ambíció, hogy nem lehetett lebeszélni és eltántorítani sem ettől a pályától” – árulta el korábban nővére.

Csilla a műsorban arról is mesélt, hogy szeretett édesanyjuk halálakor ígéretet tettek, az évtizedekkel ezelőtti fogadalmat pedig azóta sem szegték meg:

,,Amikor édesanyánk itt hagyott minket, akkor megígértette velünk, hogy vigyázunk egymásra, és ne menjen úgy el nap, hogy haragban vagyunk. Azóta vagyok én kicsi gyámkodó, bár ez sem teljesen igaz, hiszen nem mindig hallgat rám” 

– fogalmazott.

Forrás: NLC

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás