promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási botrány az Aquaman körül: Amber Heard részegeskedéssel vádolja Jason Momoát, Johnny Depp után most őt akarja tönkretenni?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Amber Heard állítása szerint Jason Momoa botrányos módon viselkedett a forgatáson. 

Úgy tűnik nem zajlott problémamententesen az Aquaman második részének forgatása. A Depp-rajongók kifizették a bírósági illetéket Heard terapeutája, Dr. Dawn Hughes iratainak kiadásáért. A jogi lapra firkált nyers feljegyzések a tavalyi nagy horderejű tárgyalás részét képezték. Ebből derült ki, hogy Jason Momoa nem megfelelő módon viselkedett a film forgatásán. 

[[cikk1]]

Jason azt mondta, hogy ki akar rúgni

– állította a feljegyzések szerint Heard a szakembernek.

Azt is elmondta neki, hogy a színész részeg volt és a forgatásról is késett, ráadásul olyanokat is állított, hogy teljesen úgy öltözködött, mint Johnny Depp.  

A Momoa egyik képviselője visszautasította a vádakat, a DC szóvivője pedig azt állítja, hogy Jason Momoa mindig is professzionálisan viselkedett az Aquaman forgatásán. 

Jason kidologzza a belét, szeret néha meginni egy sört, mint mindenki más, de soha nem jelenik meg részegen a forgatáson

- nyilatkozta egy bennfentes, aki a 2021-es londoni forgatáson is jelen volt. Hozzátette, hogy a két sztár kijött egymással és sokat viccelődtek. Valamint azt is cáfolta, hogy úgy öltözött volna, mint Johnny Depp, szerinte mindig a bohém stílust szerette.

[[cikk2]]

Heard lecseréléséről szóló pletykák azonban igaznak bizonyulhatnak, a Variety szerint az Aquaman 2018-as megjelenése után a stúdió úgy döntött, hogy kihagyják a színésznőt a folytatásból, mert nem volt meg a kémia közte és Momoa között. Egy levelet is küldtek ügyvédjének, Karl Austennek, amelyben tájékoztatták döntéséről. A hírek szerint a visszatérést nem másnak, mint az exének köszönheti Amber, Elon Musk volt az ugyanis, aki fenyegető levelet írt a Warner Bros. stúdiójának. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás