promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuti durva káromkodással sokkolta szerelmét: arcpirító szavakat hagyott kedvese erotikus fotója alatt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Idén tél végén értesült róla az ország, hogy Szabó András, vagy ahogyan a legtöbben ismerik Csuti új hölgy mellett találta meg a boldogságot.

Valószínűleg ember nincs Magyarországon, aki ne lenne képbe az évtized válásával kapcsolatban: Csuti és Kulcsár Edina hosszú ideig, majdnem 10 évig csak barátok voltak, ezután fordult át a baráti viszony szerelemmé, 2016-ban. Két gyermek szülei és köztudottan mintapárként tűntek fel a közösségi médiában, így bombaként robbant a hír, a Nyerő Párosban, hogy kapcsolatuk válságba került. Ezt még megpróbálták megoldani, azonban végül válás lett a vége.

Edina még a válás hivatalos kimondása előtt továbblépett új szerelmével, G.w.M.-mel, akitől már egy gyermeke is született.

Köztudott volt az is, hogy a pár férfitagja, tehát Csuti nehezebben viselte a szakítást és ennek fényében a továbblépése is lassabb és nehezebb volt.

Szorcsik Vikivel került rövidebb kapcsolatba, akivel a Farm VIP forgatásán kerültek közelebbi viszonyba, azonban ez a románc nem tartott sokáig, hamarosan búcsút vettek egymástól és nem folytatódott a kapcsolat.

Csuti rajongói tehát igen boldogok lehettek, amikor idén tavasszal a férfi hosszú hallgatás után ismét a kamerák elé állt egy fantasztikus hírrel: újra elrabolták a szívét.

Valószínűleg Csuti szeretheti a dekoratív nőket, mivel a mostani választottja is egy igazi szépség, Sudár Bianka fitnesszmodellként keresi a kenyerét. A fiatalok hivatalosan is felvállalták a kapcsolatot, több közös képet posztolnak és előszeretettel hagynak kommenteket egymás fotói alatt.

A mostani komment egészen őszintére sikerült: Csuti ugyanis csak annyit írt párja extrém bevállalós fotója alá, hogy:

aztak*rvaéletbe

A hölgy egy esküvőre volt hivatalos és egy kifejezetten pikáns darabot választott, amelyben nem csoda, ha minden szem rá szegeződött. Valószínűleg a hölgy bóknak vette a káromkodást, ugyanis sok szívecskével és Szerelmem hozzászólással válaszolt párja megdöbbenésére.

Erről a fényképről van szó, ahol a kommentelők is főleg dicsérték a modellt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás