promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni kibuggyanó keblei ellopták a showt, forró fotójától csoda hogy nem párolgott el a Balaton
Borítókép:  Magneoton/YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Javában dübörög a fesztiválszezon és egyre több népszerű celeb osztja meg, hogy éppen hol bulizik.

Az egész éves hajtás után mindenkire ráfér a kikapcsolódás és egyre többen döntenek a fesztiválon való gőzkieresztés mellett. A Balaton Sound a magyar fesztiváléra kikerühetetlen szereplője, évről évre rengeteg embert vonz, köztük sok hírességet is.

Innen jelentkezett be Tolvai Renáta is, aki egy elképesztően merész és bevállalós szettben indult el bulizni. A forróság miatt valószínűleg neki nem, csak az őt körülvevőknek kellett aggódnia, ugyanis hihetetlenül dögösen néz ki a szépséges énekesnő.

A Kállay-Saunders Andrással történt szakítása óta az énekesnő a szinglik életét éli, azonban időről időre fel-fellobbannak a találgatások, hogy a két énekes másfél évvel a szakításuk után újra együtt folytatja. A döntés nem lenne meglepő, hiszen 11 évig voltak egymás mellett jóban-rosszban. Még a 2010-es Megasztár alatt szerettek egymásba, amelyet egyébként az aranytorkú énekesnő, Tolvai Renáta meg is nyert.

A művésznő átalakulása egyébként igen figyelemreméltó, rengeteget változott az elmúlt évek alatt és jó ideje már nemcsak a zenei karrierjével, hanem modelleket megszégyenítő külsejével is felhívja magára az emberek figyelmét.

A legutóbbi internetrobbantó fotóját itt nézhetitek meg, a hőguta garantált, szóval ajánlunk mellé valami frissítőt is:

A kommentelők szinte már rajongással áradoztak a színésznő csodálatos testéről és a választott ruháról, elképesztően változatós bókokkal és dicséretekkel hamozták el Renit.

Valószínűleg tudja magáról, hogy fantasztikus a külseje, ugyanis előszeretettel oszt meg magáról pikáns képeket, erről a szettről is hosszabb sorozatot lőtt.

Mindenesetre mi is gratuálunk a csodás külsőhöz és izgatottan várjuk Reni új dalait, abban pedig csak reménykedni tudunk, hogy posztolás tekintetében ezután sem fogja vissza magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás