promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marics Peti nem tud szabadulni Tóth Anditól – a Valmar énekese őrülten kínos helyzetben találta magát
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Immár állandói szerepelő a Valmaros srácok Istenes Bence vidám talk showjának, amiben vicces feladatokat adnak egymásnak, amiket meg kell oldani. Azonban a mostani adásnál egyesek szerint Istenes túl messzire ment.

A szemmel láthatóan jó hangulatú műsor egyik (állandó) vendége a Valmar népszerű duója volt, melynek két tagjáért nők ezrei rajonganak. Azonban míg Valkusz Milán boldog párkapcsolatban él a barátnőjével, addig Marics Peti a szinglik táborát erősíti, ugyanis egy viharos szakításon van túl a volt kedvesével, Tóth Andival.

A műsorban gyakran adnak-kapnak énekes feladatokat a szereplők, amiben kiválasztott dalokat kell különböző stílusban előadni, most is egy ilyen ponthoz érkezett az adás.

Istenes Bence kinyitotta a borítékot és választania kellett valakit, aki elénekli a benne lávő dalt. Egy pillanatra az ő arcán is megfagyott a mosoly, azonban tettetett nyugalommal (visszafojtott nevetéssel) felolvasta a feladatot, megkérdezve a többi jelenlévőt, hogy vajon kihez passzolna igazán ez a dal.

Nem húzzuk tovább az időt, a borítékban Tóth Andi Elhagyott című dala volt. A stúdió ezután gyakorlatilag felrobbant: Marics Peti lefagyott, Valkusz milán hatalmas nevetésben tört ki, a szintén jelen lévő Járai Mátét egy kisebb röhögőgörcs kapta el.

Egy jó barát ott segít ahol tud, egyöntetűen jelezték, hogy Maricstól szeretnék hallani a dalt, Járai még a mikrofonját is rácsíptette a fiatal szépfiúra.

A vicces (vagy inkább kínos) jelenetet itt tudod megnézni:

Az sajnos az már nem látszik a videóban, hogy Peti elvállalta-e a feladatot, az viszont biztos, hogy egy friss szakítás után nem eshet jól egy ilyennel szembesülni, főleg, hogy sokat plyetykáltak arról is, hogy Andi új dalait elhagyott kedveséről írta.

Az biztos, hogy mindketten tehetséges énekesek, aki kelőtt fényes karrier áll, még akkor is, ha Andi egyelőre visszavonult a nyilvánosságtól. Reméljük, hogy minél hamarabb begyógyul a szívfájdalmuk és mindketten megtalálják a megérdemelt boldogságot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás