promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem fogod elhinni, hogy Nagy Ferónak mi a másik szerelme a zenélés mellett
Borítókép:  MédiaKlikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Beatrice frontembere olyan hobbiba vágott bele, amin sokan meg fognak lepődni.

A legtöbb fiatalnak egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cipő van a lábán, és ezért is indult el a „sneaker” forradalom. Ez egy afféle gyűjtőnév lett, ami mögött a megunhatatlan edzőcipő, avagy tornacipő rejtőzik rengeteg formában. Az egész annyira felkapott manapság, hogy néhány influnszer külön is foglalkozik a csatornáján az egyedi lábbelikkel.

Meglepő, de Nagy Ferónak a zenélés mellett ez lett a másik hobbija. Az előadóművész akkor kezdte el beleásni magát az egyedi cipők készítésének rejtelmeibe, amikor mentor volt az X-Faktorban. Stylistokkal beszélt az ötleteiről, és a cipőkészítő eszközöknek is utánanézett.

„Én kicsit mindig piperkőc voltam megmondom őszintén. Ez a rockerekre általában nem jellemző, de én azt a vonalat szeretném követni, ami nyugaton már réges-régen megvan, hogy egy rockzenész úgy néz ki, mint egy rockzenész, nem úgy néz ki, mint egy civil”

– mesélte Feró a Fókusz stábjának, akiknek megmutatta az egyedi sneakereket is.

A 74 éves frontembernek még mindig helyt kell állnia a Beatrice-ben, és kisebb-nagyobb film-, és színházi szerepekben. Bár sok idő elmegy vele, de a szokatlan hobbijáról így se tud lemondani.

Most már csak az van hátra, hogy megnézzétek miképp pepecsel a zenész az egyedi lábbelikkel a műhelyében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás