promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az apósom nagyon illetlenül viselkedett velem, mégis én vagyok a közellenség a családban
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szülőkkel való találkozás minden pár életében mérföldkő. Fontos a jó benyomás és reménykedünk, hogy második családként tekinthetünk a választottunk szeretteire. Azonban néha minden igyekezetünk ellenére is hiba csúszik a gépezetbe.

Egészen rettenetes dolog történt velem és azóta sem tudom, hogy kezeljem ezt az egészet. Nagyjából 4 hónapja összejöttem a mostani barátommal, és a múlt héten jutottunk el oda, hogy hazavitt bemutatni a családjának. Nagyon izgatott voltam, fontosnak tartom a rokoni kötelékeket, én is igen szoros viszonyt ápolok az édesanyámmal és az édesapámmal. A párom is nagyon szereti a szüleit, jelezte is, hogy igencsak számít neki a véleményük, de azt is mondta, hogy biztosan nem lesz semmi probléma, kedvelni fognak.

Eljött a látogatás napja, ebédre érkeztünk. Vettem egy ajándékkosarat, hogy ne menjek üres kézzel. Az anyukája nyitott ajtót, két puszival köszönt, nagyon szívélyes volt, egyből beinvitált. Utána odalépett hozzám az édesapja, szintén puszival köszönt, azonban valahogy olyan furán érintette meg a derekamat. Egy kicsit rossz érzés fogott el, de betudtam véletlennek. Leültünk az asztalhoz, én ültem a szülők között, velem szemben a párom. A beszélgetés kötetlen volt, sokat nevettünk, de minden ilyennél az édesapja a kezemre tette a kezét és egyszer a combomat is megfogta. Egyre jobban zavart ez a szituáció, de nem tudtam hogy kezelni.

A fiúk kitalálták, hogy pálinkázzunk egy keveset, majd taxival hazamegyünk, vagy ottalszunk. Előkerült a jó kis házi és folytatódott az ismerkedés. Általános dolgokról beszélgettünk, tervekről, az én szüleimről, mikor az "apósom" egyszer csak megkérdezte:

- Na és Andika, te hogy vesztetted el a szüzességed?

A kérdés teljesen váratlanul ért és roppant illetlennek találtam, de a kedvesem és az anyukája is csak nevettek és elintézték annyival, hogy:

- Apa, Andi pesti, itt nem kérdeznek ilyeneket!

- Jaj fiam, hagyjad már, hát tudod, hogy csak évődök.

Majd folytatódott a beszélgetés. Egyre kellemetlenebbnek tartottam a szituációt, mert valahogy csak-csak visszatértek a szexuális életemre vonatkozó kérdések és senki nem mondott semmit.

Végül ott maradtunk éjszakára. Mikor lefekvéshez készülődtem a fürdőben, egyszer csak bejött az apósom és rácsapott a fenekemre.

- Csinos kislány vagy te Andika, szerencsés a fiam.

Itt elszakadt a cérna. Azonnal hívtam egy taxit és elindultam haza. Az ajtóban még próbáltak marasztalni és a barátom apja szó szerint ezt mondta, a párom és a saját felesége előtt:

- Jaj Andika, csak nem azon a s*ggrepacsin sértődtél meg?

A barátom másnap jött haza és nagyon mérges volt. Azt mondta, hogy csalódott bennem és nagyon kellemetlen helyzetbe hoztam, a szülei pedig összevesztek miattam, pedig sosem vitáznak. Nagyon rosszul esik, hogy nem fogja a pártom és nem érti, hogy így nem lehet viselkedni. Napok óta egymáshoz sem szólunk. Ti voltatok már hasonló szituációban? Mit tennétek?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás