promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kisvárdai II. Rákóczi Ferenc Szakközépiskola Széchenyi 2020
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A projekt résztvevői a Kisvárdai II. Rákóczi Ferenc Szakközépiskola és Szakiskola tanulói 150 fő és szakmai megvalósítók 7 iskolai pedagógus, projektmenedzser és pénzügyi menedzser.

A megvalósuló program a következőket tartalmazza:

- A diákok egészséges életmódra nevelése, egészségtudatos, szemléletformáló iskolai nevelés elterjesztését megcélzó tanórán kívüli tevékenységek ösztönzésére Egészségnapok szervezése.
- A mindennapos testnevelés részét képező – oktatásszervezési formák, délutáni sport- és mozgásprogramok támogatása, amelyek a mozgásélmény és mozgástapasztalat megszerzése keretében lovaglásoktatás és táncoktatás.
- A gyermekek és fiatalok nevelésének kiteljesítése a test, a lélek és az értelem arányos fejlesztésének, illetve az ismeretek, készségek, képességek, jártasságok és attitűdök és az erkölcsi rend összhangjának tiszteletben tartása keretében mandalakészítés, festészet és előadássorozat.
- A társadalmi leszakadás megakadályozása és a tehetséggondozás a nevelés-oktatás eszközeivel. a magasabb színvonalú oktatás érdekében a pedagógusok szakmai fejlődésének elősegítése szaktárgyi, módszertani, társadalmi felzárkóztatási és a pedagógiai kultúra folyamatos fejlesztését elősegítő pedagógus továbbképzések.
- Az idegen nyelv és informatika ismeretek oktatásának fejlesztése.
- A környezeti nevelést, környezettudatos magatartást megcélzó tanórán kívüli tevékenységek megerősítése keretében természetközeli sporttábor.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás