Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ha automata ajtórendszerek, akkor record!

Ha automata ajtórendszerek, akkor record!

Elérhetőségek

Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 56

Telefon: +36 30 444 888 7

Email: info@record.hu

Aktuális

Aktuális:
Értékesítőink műszaki tanácsot is szívesen adnak, így már a tervezési fázis elejétől segítenek mindenben, amiben szükséges. Természetesen a helyszíni felmérés és a tanácsadás is díjmentes.
Vásárlási, Műszaki tanácsadás
Telefon: +36 30 444 888 7- 2. mellék
Email: ajanlatkeres@record.hu
Ajtóinkat telephelyünkön gyártjuk, méretre. A beépítés után pedig szerviz szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére. Márka független szervizszolgáltatásunk 0-24 órában áll meglévő és leendő Partnereink rendelkezésére. Amennyiben hibaelhárításra, karbantartásra, meglévő, vagy új termékkel kapcsolatos információra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Hibabejelentés, szerviz, karbantartás
Telefon: +36 30 444 888 7- 1. mellék
Email: szerviz@record.hu

Leírás

A svájci record konszern a világ egyik legnagyobb automata ajtó gyártójaként jelen van szinte minden piacon Európától, Amerikán keresztül Ázsiáig. Kiemelkedő minőségű termékeink, ár/érték aránya, a kollégák által hozzáadott minőségi szolgáltatásaink és ajtóink igen kedvező árfekvésének köszönhetően vagyunk kedveltek úgy a nagyobb és kisebb beruházók, generál kivitelezők, mint a végfelhasználók körében.

Hazánkban 2000 óta van jelen a cég, s 2007-től kezdve piacvezető szerepet tölt be az automata ajtók területén. Bár telephelyünk Szigetszentmiklóson van, országosan jelen vagyunk. Értékesítőink, szerelőink az ország teljes területén tevékenykednek.

Portfóliónkban megtalálhatók a hagyományos, teleszkópos, harmonika, szögben záródó, íves, forgó mozgású ajtók, s kivitelüket tekintve ezek hőszigetelők, nem hőszigetelők, keret nélküliek, osztott, vagy tele paneles verziók egyaránt lehetnek. Emellett természetesen a teljesen olajmentesen működő akár egy kézi ajtóra utólag is felszerelhető hagyományos ajtókat nyitó  automatikák is megtalálhatók a repertoárban, de a függőleges mozgású gyorskapuk, vagy föld alá rejtett - igen esztétikus, láthatatlan - hajtások sem hiányozhatnak a termékpalettánkról.

Ajtóink megtalálhatóak, szállodákban, ​iskolákban, egészségügyi intézményekben, irodákban,  múzeumokban, gyárakban de természetesen a nagy áruházláncok üzleteiben is. 

Partnereink között szerepelnek a TESCO , a Sberbank, a LIDL, az Auchan, az OBI, de az ALDI lánc beszállítója is a record. Termékeinket használja a Richter Gedeon, de ajtóink megtalálhatók a Ferihegyi repülőtéren is. Hotelek közül kiemelkedő a Gokart Hotel, ahol kizárólag record ajtók vannak, méghozzá elég szép számban, de ajtóinkat használja a Marriott Hotel és az Avalon Resort & Spa is, vagy a híres oroszlános ajtó a Hotel Clarkban is record. További referenciákért keresse értékesítőinket.