Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Női Vezér Fitness

Elérhetőségek

Debrecen Kossuth utca 42. szám ( Fess fürdőruha üzlet helyén ) Nyitva tartás: Hétfőtől Péntekig: 06:30 - 21:00 Szombaton: 14:00 - 19:00 Vasárnap: 14:00 - 19:00 Női Vezér Fitness Club telefonszáma: 52/953-687

Leírás

A Vezér Fitness filozófiája, hogy minden egyes vendége életébe változást hozzon, követhető életmódot és pozitív értékrendet teremtsen. Atmoszférája és környezete a mozgás és változás erejével egyszerre hatnak a benne lévőkre és a külvilágra is.
Meggyőződésünk, hogy mindenki vágyik egy helyre, ahol lehetősége nyílik megteremteni és megélni saját belső egyensúlyát. Ez hozzásegít ahhoz, hogy helytálljunk a hétköznapokban, elégedettek, sikeresek legyünk, egészségünk stabil, életenergiánk teljes legyen.
Ahol kitűnő trénerek, szakértő orvosok és kedves, segítőkész, figyelmes személyzet motivál, segít elérni vágyainkat. A tökéletességre törekedtünk és törekszünk, ez vezérelt bennünket a Vezér Fitness 2 létrehozása során is.
Fitness termünk a város tengelyét képező belváros központi területén helyezkedik el, aminek megközelítése gyors, s egyszerű. A Központ bővelkedik izgalmas építészeti megoldásokban és a berendezést, az anyagokat, a színvilágot, minden részletet, az eddigieket is felülmúló, végtelen elegancia jellemzi.
A Vezér Fitness 2 minden szeglete a teljesség rendszerének egy-egy kifinomult részlete, amelynek középpontjában az Egészség, Lélek, Szellem és Test egyensúlya és egysége áll. Szolgáltatásaink és szakembereink gondoskodnak arról, hogy használható programot kínáljanak, miközben életmódját alakítva kísérik végig a változás útján.