Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Calimbra Wellness és Konferencia Hotel****

Calimbra Wellness és Konferencia Hotel****

Elérhetőségek

Cím: 3519 Miskolc, Bencések útja 9-11. Telefon: 00 36 46/ 799 200, 00 36 46/ 233 078 Mobil: 00 36 70/ 342 74 43 Fax: 00 36 46/ 799 201 E-mail: calimbra@calimbrahotel.hu

Aktuális

Kedves Vendégeink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Vendégeink, illetve saját dolgozóink és családtagjaik egészségének védelme érdekében, a koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzetben meghozott kormányzati és nemzetközi intézkedésekkel összhangban, szállodák 2020. március 22-től üzemszünet miatt zárva tart.
A döntéssel a biztonsági megfontolásokon túl elejét szeretnénk venni a tőlünk megszokott magas színvonalú szolgáltatások esetleges romlásának. A már meghozott, és a jövőben esetleg életbe lépő korlátozó intézkedések következtében már nem tudunk az Önök által jogosan elvárt – és saját magunktól ugyanúgy megkövetelt – minőségű szolgáltatásokkal rendelkezésükre állni.

Recepciónk a beérkező foglalásokat e-mailben változatlanul - az üzemszünet alatt is - folyamatosan fogadja és feldolgozza, illetve minden nap telefonon is elérhető 8 és 20 óra közötti időben.

Leírás

A Calimbra Konferencia és Wellness Hotel**** Miskolctapolca ékköve lett. A méltán világhírű Barlang-fürdőtől néhány percnyi sétára lévő monumentális, de mégis légies épület, amelyet a teraszok, pergolák tesznek különlegessé, páratlan szépségű környezetben, a Bükk hegyvonulatára néző kilátással várja a vendégeket.
Ha konferencia helyszínt keres, vagy pihenni, szórakozni, wellness-re vágyik akkor a Calimbrát keresse!
A szálloda mediterrán színvilága – napsárga, olívazöld, narancs, barna, - nyugalmat sugároz rohanó világunkban. A szolíd elegancia és otthonosság, a profizmus és a kedves közvetlenség kettősségét tükrözi stílusunk. Győződjön meg saját szemével:

...Calimbra, az északi mediterrán élménye!

Calimbra Konferencia és Wellness Hotel**** Miskolctapolca központjában, a Barlangfürdőtől, az ősparktól, a csónakázó tótól 2 percre található. A település egyetlen 4* superior, 50 szobás szállodája.

A szálloda nyugati oldalán fekvő szobákat szinte körülöleli a Bükk. Olyan kilátásban gyönyörködhet a fáradt utazó, amely a szépség mellett nyugalmat áraszt, s tiszta ózondús levegőt biztosít. Az autóval érkezőket 63 kiépített, kamerával megfigyelt, biztonságos parkolóhely várja. A wellness részleg 600m2-es területen helyezkedik el.