promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
III. Károly király rendkívüli döntést hozott, már nagyon sokan vártak erre, Nagy-Britannia végre megtudhatja a kendőzetlen igazságot?
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

III. Károly válasza igazán emlékezetessé válhat.

Nem volt botrányok nélküli 2023 januárja a brit királyi családban, mivel hosszú idő után napvilágot látott Harry herceg memoárja, amelyben néhol kíméletlen őszinteséggel vall szerepéről a királyi családban, nem mellékesen a könyv címe is egyfajta drámai bejelentés, önvallomás, hiszen a Tartalék-kal a saját szerepére utal Harry. És bár a könyvet még ennél is szókimondóbbnak gondolták korábban, úgy tűnik, hogy még mindig lesz mondanivalója majd Meghan-nak és Harry-nek az elkövetkező időszakban.

A könyv a családon belül megint elmélyítette a viszályokat, bár a bennfentes információk szerint III. Károly a megjelenés ellenére szeretné elhívni fiát a májusban esedékes koronázásra. Vilmos herceg azonban nem örül ennek,

és a híresztelések szerint ennek már hangot is adott.

Sokan azonban azt várják, hogy Károly király és a család milyen választ ad majd a Tartalék című könyv megjelenésére, hiszen eddig érdemben nem kommentálták az eseményeket, annak ellenére, hogy más forrásokból érkeztek már a média csatornáira híresztelések.

Most a Mirror nyomán, amely lapnak egy bennfentes nyilatkozott, az ELLE írta meg, hogy állítólag III. Károly már készül egy komolyabb fellépésre a nyilvánosság előtt, és tervezésben van egy BBC-interjú, amelyben bizony egyedül, egy hosszú beszélgetés keretében a világ elé tárhatja a saját oldalát is a király. Úgy tűnik tehát, ha igazak a híresztelések, hogy hamarosan a nyilvánosság előtt is hallhatjuk III. Károly véleményét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás