promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Totális műsorváltozás az RTL-en, csak a Híradó marad a megszokott helyén
Borítókép:  BudaPestkörnyéke
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Híradó kivételével az RTL teljesen felborítja a napi műsorrendjét. Január 23-án érvénybe is lép.

Totális műsorváltozás lesz az RTL-en. Január 23-án olyannyira felborul minden a csatornán, hogy csak a 18 órás Híradó marad a megszokott helyén. A változások már délben tapasztalhatók lesznek, ugyanis 15:25-kor sugárzott A sors játéka jóval korábbra, 12 órára kerül át, majd az RTL délutánjának zászlóshajója, Az örökség ára 13:10-re kerül át. A török sorozatok korábbi kezdése miatt későbbre kerül az Everwood ismétlése, ami január 23-tól 14:30-tól lesz látható,

15:30-kor egy 2018-as amerikai krimisorozat debütál az RTL-en. Az újonc a Castle sztárja, Nathan Fillion saját sorozata, ami egy ideig az RTL+ legnézettebb külföldi produkciója volt; a szériát ugyanis tavaly novemberben az RTL streamingplatformja is műsorra tűzte. A történet középpontjában John Nolan áll, aki egy sorsfordító esemény után elhatározza, hogy beteljesíti az álmát, és idősebb kora ellenére rendőrnek áll.

Visszatér a képernyőre a Bátrak földje. A magyar kosztümös televonella 2020 januárjában indult, és 80 részt élt meg. Most ismétlésként láthatjuk viszont minden hétköznap 16:40-től. A sorozat 1865-ben játszódik és egy szerelmi négyszög történetét követi nyomon: egy bárókisasszony, egy hű szolgálólány, és két rivális férfi küzdelmét az igaz szerelemért.

A fenti változások miatt A mentalista és a Fókusz ismétlése kikerül a napi műsorrendből.

18 órakor változatlanul az RTL Híradó következik, amit a Fókusz fog követni jóval rövidebb adásokkal. A magazinműsor 15 perccel lesz kurtább, emiatt csak 19:35-ig fog tartani, ami azt jelenti, hogy az utána látható Drága örökösök is előrébb kerül. Az ökörapátiak már 19:35-től képernyőn lesznek, ami azért volt szükséges lépés, mert így 5 perccel hamarabb tud kezdődni, mint a Szerencsekerék a TV2-n, ami továbbra is kiemelkedő nézettséget mutat.

20:35-re kerül át A mi kis falunk ismétlése, amit 21:45-től a Nyerő Páros ismétlése fog követni. Az RTL Híradó - Késő esti kiadása csak 5 percet módosul, 23:15-kor fog kezdődni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás