promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még rá? Így néz ki 83 évesen Krokodil Dundee-filmek imádott sztárja, Paul Hogan egészségi állapotáról is sokat beszélt egy friss interjúban
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nincs olyan ember Magyarországon, aki ne látta volna legalább egyszer az egyik Krokodil Dundee-filmet. Így néz ki most a sztár.

1986-ot írtunk, amikor megjelent az első Krokodil Dundee-film, a főszerepben a karakterét szenzációsan hozó Paul Hogan-nel, és a szintén nagyszerű színészi játékot mutató Linda Kozlowski-val. A film óriási kasszasiker lett, így pedig természetesen következhettek a folytatások is. A film később trilógiává bővült, sőt, érkezett később egy ráadás rész is, amely a Krokodil Dundee öröksége címet kapta 2020-ban.

Paul Hogan ezekkel a filmekkel Hollywood-i karriert csinált, egycsapásra a csúcssztárok között találta magát. Pedig a kezdetek kezdetén elsősorban neves márkák reklámarca volt, sört és cigit is reklámozott. Népszerűsége pedig szülőhazájában sem volt kisebb, Ausztráliában szinte nemzeti hősként tisztelik, 1985-ben például megkapta a szigetországban „Az Év Ausztrálja” kitüntető címet is. Háromszor nősült,

később a felesége lett filmbeli partnere is, a gyönyörű Linda Kozlowski.

Az elmúlt időszakban keveset lehetett hallani róla, annyit azonban mindenki tudott, hogy a nagy sztársággal párhuzamosan Amerikába költözött, és jelenleg is ott él. Los Angelesben tengeti mindennapjait húszas évei derekán járó fiával. A sztár ugyan kevés interjút ad, legutóbb mégis egy nagyobb beszélgetés jelent meg vele, amelyben elmondja azt is, hogy szívesen visszatérne szülőhazájába, Ausztráliába, mivel unja már Hollywood-ot. A színész az utóbbi időben többször is elmondta, hogy egészségi állapota romlott, később pedig szívritmus-szabályozót is beültettek neki.

(via Femina)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás