promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg az Ideglelés minden idők legfélelmetesebb horrorfilmje? - streamingajánló
Borítókép:  Ideglelés - The Blair Witch Project / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ideglelés - The Blair Witch Project, Az elveszett kutya és a sztárokkal telezsúfolt Amszterdam várja a nézőket ezen a héten.

Veled is sűrűn előfordul, hogy a bőség zavarában azt sem tudod, hogy mit nézz a Disney+-on, Netflixen vagy az HBO MAX-on? Segítünk! Íme pár alkotás, amik jók lehetnek a következő napokban, ha egy kis szórakozásra, izgalomra vagy rettegésre vágyik az ember.

Netflix:

Az elveszett kutya (2023, Dog Gone – Rendezte: Stephen Herek) – családi dráma

Főszereplők: Rob Lowe, Johnny Berchtold

Leírás: Ez az igaz történeten alapuló film egy apa, és a fia kapcsolatáról, és az újra egymásra találásukról szól. A fiú imádja a kutyájukat, az eb a legjobb barátja, éppen ezért esik annyira kétségbe, mikor a kutyus elveszik. Az apuka elhatározza, hogy ketten megkeresik őt, és végül életük egyik legfontosabb kalandja lesz belőle, ami rengeteg dologra megtanítja őket.

Rob Lowe filmje egy igazán kellemes kis alkotásnak tűnik, amit az egész család élvezhet, hiszen az apa-fia kapcsolat, illetve a kutyáért való aggódás univerzális történetmesélési eszközök, amik általában mindig működnek – főleg úgy, hogy valós alapokon nyugszik, amit láthatunk.

A Netflixen már elérhető Az elveszett kutya című film azoknak való, akik egy könnyed, megható kikapcsolódásra vágynak.

Disney+:

Amszterdam (2022, Amsterdam – Rendezte: David O. Russell) – krimi/dráma/komédia

Főszereplők: Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington,

Leírás: Egy háborút megjárt ügyvéd (John David Washington) és az egykori katonatársa, aki orvosként dolgozik (Christian Bale), egy elég rejtélyes esetbe csöppennek, miután hamisan megvádolják őket, hogy megöltek valakit. Ahogy próbálják tisztára mosni a nevüket, és kideríteni az igazságot, úgy jönnek rá, hogy egy náluk jóval nagyobb dolog részei lettek, közben pedig egy másik barátjuk (Margot Robbie) is belekeveredik a dologba.

Elképesztő színészgárdával rendelkezik az Amszterdam, hiszen többek között Christian Bale, John David Washington, Margot Robbie, Robert De Niro, Rami Malek, Anya Taylor-Joy, Chris Rock és Taylor Swift is feltűnik ebben az izgalmas krimiben, ami nem a nyomozásra fekteti a legnagyobb hangsúlyt, hanem inkább a három barát kapcsolatára.

A Disney+ kínálatában megtalálható Amszterdam tökéletes választás azoknak, akik szeretik a régi időkben játszódó krimiket, amiken néha még nevetni is lehet – illetve azoknak is, akik nem tudnak ellenállni egy kis sztárparádénak.

HBO MAX:

Ideglelés - The Blair Witch Project (1999, The Blair Witch Project – Rendezte: Daniel Myrick és Eduardo Sánchez) – horrorfilm

Főszereplők: Heather Donahue, Michael C. Williams, Joshua Leonard

Leírás: Három filmsulis diák elindul az erdőbe, hogy készítsenek egy dokumentumfilmet egy boszorkány legendájáról. A forgatás alatt rengeteg furcsaság történik, ők pedig megtapasztalják, hogy milyen az igazi horror. A szereplők eltűnnek, egyedül az általuk forgatott anyag marad hátra, meg persze a rejtély, hogy vajon mi is történt velük.

1999-ben az egész világ erről a filmről beszélt, és mindenki rettegett miatta. Sokan azt hitték, hogy valódi felvételről van szó, és tényleg eltűntek a szereplők, de nem így van, csupán egy ügyesen kigondolt filmről van szó, amit máig minden idők legfélelmetesebb horrorjaként emlegetnek, és ez nem véletlen.

Az HBO MAX-on fent van az Ideglelés - The Blair Witch Project, ami még most is legalább olyan hátborzongató, mint 24 évvel ezelőtt, így érdemes újra feleleveníteni – vagy akinek eddig kimaradt, az mindenképp adjon neki egy esélyt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás