promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pokolian forró tartalmakat ígér a szexi világsztár az Onlyfans-en
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár két éve még ragaszkodott hozzá, hogy sose regisztrálna, most Iggy Azalea mégis megtette. 

Sokunknak rögtön ugyanaz jut eszünkbe az Onlyfans-ről, és a rajta található hölgyekről. Vajon ez változni fog a jövőben? Jó kérdés, de most a híres ausztrál rapper, Iggy Azalea is csatlakozott, és cenzúrázatlan tartalmat ígér követőinek. 

A "Hotter Than Hell" egy közel egy éves multimédiás projekt, mely az énekesnő nyáron megjelenő, negyedik stúdióalbumát fogja felölelni. Havi 25 dollárért férhetünk hozzá a tartalmakhoz, majd év végén még egy könyvet is vehetünk Tőle - bár lehet azért az évi 120.000 forintba beleférhetett volna. 

A történet pikantériája, hogy egy alig két évvel ezelőtti nyilatkozatban teljesen elítélte az Onlyfans-t, és soha nem csatlakozna. Most pedig már ennél jobb platformot nem is találhatna, hogy elkerülje a mindenhol egyre nagyobb méreteket öltő "elsöprő és korlátozó cenzúrát". 

teszt

Iggy Azalea hivalatos Onlyfans üdvözlő képe

"Bevallom, sosem gondoltam arra, hogy az OnlyFans lesz az a hely, ahol kreatív lehetek, arra pedig végképp nem számítottam, hogy együtt fogok velük dolgozni a legnagyobb projektemen! Izgatott vagyok, és nagyon örülök, amiért nem kell aggódnom a túlnyomó és korlátozó cenzúra miatt. Ez a projekt merész és szórakoztató, szerintem sok embert meg fog lepni!"

A közlemény szerint a "Hotter Than Hell" a projekt lelke a színes, kreatív, bámulatos szórakozásban gyökerezik. Vizuális ihletet merít a 90-es évek szupermodelljeiből, Pamela Andersonból, a szexualitásból, a nemek eltérő nézőpontjaiból, valamint Madonna képeiből. 

Azalea mellett olyan hírességeket is megtalálunk az oldalon, mint Cardi B, Blac Chyna, Bella Thorne, Denise Richards és Carmen Electra. A cég kiemelt viziója, hogy ne csak a pornós tartalomkészítők otthona legyen a felület. 

Igencsak sűrű másfél éven van túl Azalea kisasszony, hiszen Pitbullal karöltve 85 teltházas koncertet turnézott végig, és 12 fesztiválon lépett fel. Ha a cenzúrázatlan tartalmai is olyan vadítóak lesznek, mint a klippek, akkor lehet meg is fogja érni az a bizonyos előfizetés .... :) 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás