promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg könyörtelen vallomást tett, egy interjúban rántotta le a leplet arról, amiről még nem beszélt - 400 oldal maradt ki az új könyvéből
Borítókép:  60 Minutes / CBS / Ferrari Press Agency /Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elmúlt napokban mindenki Harry új könyvéről beszél, most beláthatunk kicsit a kulisszák mögé.

Az elmúlt napokban a fél világ Harry herceg új könyvével foglalkozott, a másik fele pedig valószínűleg akkor is értesült a memoárral kapcsolatos információkról, ha szándékában sem állt hallani róla, merthogy tényleg futószalagon jönnek a cikkek. A legnagyobb hírportálok már nagyon sok cikket szenteltek a témának, a Tartalék névre keresztelt könyv fontosabb témáinak kivesézésének, ám úgy tűnik, hogy újabb fejleményként most kicsit arról is beszél Harry, hogy mi nem került bele az alkotásba. Ez pedig felfogható egy olyan könyörtelen vallomásnak is, ami arra utal, hogy a legdurvábbakat még mindig nem merte leírni.

Merthogy állítólag több mint a kétszerese lett volna a könyv eredeti hossza, azaz 400 oldal helyett, több mint 800 lett volna. Ám végül egy rakat dolog nem került bele a végleges nyomásba.

A Telex a The Daily Telegraph című oldalt idézi, amelynek újságírói interjút készítettek a herceggel, aki természetesen a könyvéről mesélt, illetve arról, hogy mi nem került bele abba.

Harry herceg úgy nyilatkozott, hogy olyan részletek is belekerültek volna a könyvbe Vilmos és közte, valamint apja, III. Károly és közte történt dolgokról, ahonnan már lehet, hogy nem lett volna visszaút, édesapja és bátyja soha nem bocsájtottak volna meg neki, hogy ezeket is a nyilvánosság elé tárta.

Harry arról is mesélt a lapnak, hogy aggódik nagyon Vilmos és Katalin gyermekeiért, hiszen legalább egynek közülük valószínűleg az a sors jut majd, mint neki, ő a lesz a tartalék.

A tartalék cím amúgy arra utal, hogy az elterjedt mondás szerinte az uralkodó akkor gondoskodik megfelelően az öröklésről, ha az örökös mellett van mindig egy tartalék is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás