promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiábrándítóan megöregedett Jon Bon Jovi, 60 éves kora fölött már a haját sem festi
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori rocker fölött is elszállt az idő.

Márciusban ünnepelte a 60. születésnapját John Francis Bongiovi, akit a világ Jon Bon Joviként ismer. 1983-ban hozta létre a magáról elkeresztelt zenekart, amely számos fülbemászó, dallamos rockszámmal örvendeztetett meg bennünket.

Az eredeti Bongiovi név nem véletlen, a karcos hangú, sármos énekes édesapja ugyanis még Szicíliából vándorolt át Amerikába, ahol borbélyként kereste a kenyerét. A fia már New Jersey-ben született és nőtt fel, tehát tősgyökeres jenkinek tekinthető.

A legnagyobb sikereit a nyolcvanas-kilencvenes években érte el a bandájával, de ne legyünk igazságtalanok, hiszen a 2005-ben megjelent, Have a Nice Day című albumuk is 6 millió példányban fogyott el világszerte.

Az utóbbi évtizedben viszonylagos csend uralkodik Jon Bon Jovi körül, aki időközben bántóan meg is öregedett, már csak nyomokban fedezhető fel benne a csibészes mosolyú rocker. A haja ősz, bár lehet, hogy azt korábban sem festette, vagyis hagyta, hogy a természet elvégezze a maga dolgát.

A nagyobb botrányok is elkerülték, 1989-ben vette például feleségül Dorothea Hurley-t (vezérképünkön), akivel négy gyermekük született (az utolsó 2004-ben). 2021 októberében az énekes elkapta a koronavírust, de egy hónap alatt megküzdött vele, a betegség viszont rádöbbentette, mennyire törékeny az élet – ez a gondolat a legújabb dalaiban is megjelenik.

A sztár is belecsöppent a TikTokon karácsony előtt végigsöprő botrányos prank-sorozatba, a közösségi oldal használói pár hete egymást túllicitálva közölték az újabbnál újabb hamis halálhíreket – egyebek mellett Jon Bon Joviról is, aki szerencsére nemcsak él, de egészséges is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás