promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ebbe belepirulsz: ezek voltak 2022 legjobb filmes szexjelenetei
Borítókép:  Szöszi / Netflix (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az év utolsó napján, ideje lehet visszatekinteni az év legjobb filmes szexjeleneteire. A nagy hírességek nem voltak restek megmutatni, amit ilyenkor kell. Nézzük alább, hogy kiknek sikerült maradandót alkotni. ​

Rendkívüli izgalmakat hozott 2022 az emberiségnek, de azért érdemes néha a jó dolgokra koncentrálni. Szexre, például. És a filmekre. Vagy, a filmekben levő szexjelenetekre. Az alábbiakat nem volt érdemes kihagyni 2022-ben. 

1. Lady Chatterley szeretője

Nem is olyan rég jelent meg a Netflixen a Lady Chatterley szeretőjének legújabb adaptációja, ami egyébként egész rendben van, és már csak a képek egyedi komponálása miatt is érdemes rászánni az időt. A sztori alapvetése, hogy Lady Chatterley (Emma Corrin) megcsalja férjét az alázatos, de dögös vadőrrel, Oliverrel (Jack O'Connell), miután az megsebesül, deréktól lefelé lebénul, így tehát a házaséletük megszűnik létezni. A lady meg a vadőr aztán egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ami végül egész forró szexcsatákba torkollik, egy idő után szinte már az is mindegy, hogy hol esnek egymásnak a szerelmesek. A lényeg a szex. Vadul, forrón, abszolút eredetien fényképezve. Főleg, ha a film nézése közben nem azon aggódsz, hogy vajon anorexiás-e az egyébként egész kimagasló Emma Corin.

2. Szerencse lánya

Szintén Netflix, azonban teljesen más témát dolgoz fel a Szerencse lánya (Luckiest Girl Alive) című film. Mila Kunis meglepően jó a Netflix thrillerében, amely Jessica Knoll azonos című bestseller-regényén alapszik, van benne egy egész forró pillanat. Kunis egy traumatizált nőt alakít, akinek mindig irányítania kell, így még a hálószobában is. Míg vőlegénye (Finn Wittrock) gyengéd szeretkezésre vágyik, a nő valami teljesen másra.

3. Szöszi

Rengeteg hideget és meleget kapott a film, egy azonban biztos: sokan nem tudtak szó nélkül elmenni mellette. Azonban a film azon jelenete, amelyben hármasban szexelnek, innovatív és szexi volt. A sztori alapján Marilyn Monroe 1952-ben találkozik Charles „Cass” Chaplin Jr.-ral (akit Xavier Samuel alakít) és Edward „Eddy” G. Robinson Jr.-ral (akit Evan Williams alakít), Charlie Chaplin és Edward fiaival. G. Robinson, illetve Cass és Eddy kapcsolatban állnak, és szinte azonnal Marilyn megismerése után hárman élnek együtt. Ez egy hosszú szexsorozat, elmosódott, elnyújtott képekkel stilizált, és egy jelenetben csúcsosodik ki, Marilyn egyik filmjének a premierjén. A jelenet azonban nem botrányos, hanem felszabadítónak tűnik. Azonban olyan jelenet is van, ami inkább visszataszító, de jobb, ha erről mindenki maga dönt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás