promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most látszik igazán, micsoda mellei vannak a magyar rádiós műsorvezetőnek
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szuper karácsonyi ajándékot kaptunk Pordán Petrától.

Pordán Petra hangját már biztosan nagyon jól ismerik a Sláger FM rádió hallgatói, de egyre többen vannak azok is, akik rendszeresen követik a fekete hajú szépség közösségi oldalát, és ezáltal az életét.

Petra pedig nem hanyagolja el a rajongóit, hiszen időről időre elképesztő fotókkal lepi meg őket, és nem idegenkedik attól sem, hogy egy kicsit többet megmutasson magából. De miért is tartana ettől? Bár a műsorvezető boldog házasságban él, ez még nem ok arra, hogy – a jó ízlés határain belül – megmutassa, hogy benne is ott lakozik az érzéki, dögös nő.

„Szerettem ezt a fotózást, meg a csajt is, akit varázsoltak belőlem...”

– posztolta a legfrissebb képe mellé, amely karácsonyi tematikájú ugyan, de nem a szokványos értelemben. Petra egy vaslépcsőn áll, szögekkel kivert bőrnadrágban, ujjatlan bőrkesztyűben, és fémhatású, ezüstösen csillogó felsőben, miközben a feldíszített fa diszkréten, szinte alig észrevehetően csillog a háttérben.

A műsorvezető alighanem maga is megdöbbent a végeredményen, a férfi követők pedig leginkább a karcsú szépség elképesztően felpolcolt mellein lepődhettek meg, igazából ennyire még sohasem látszódott Petra valódi(?) mellmérete.

Valaki kommentben odaírta, hogy maga is éppen ilyen ajándékot kért a Jézuskától a fa alá, de a műsorvezető szíve már rég foglalt, 2015-ben házasodott össze a szakmabeli Balogh Tamással. Annak idején együtt dolgoztak a Music FM-nél, miután azonban Petra elfogadott egy kábeltévés felkérést, kénytelen volt távozni, hűséges férje pedig szinte még aznap követte őt a felmondással.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás