promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi csalással nyerte a Farm VIP-t? A nézők kiszúrtak valamit, ami miatt elszabadult a pokol
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Farm VIP nézői szinte egy emberként háborodtak fel, mert szerintük Schobert Norbi csalással nyert a döntőben.

Schobert Norbi és Rubint Réka idősebbik fiúgyermeke, Norbika 17 évesen a legfiatalabb versenyző lett, aki megnyerte a Farm VIP-t. Elképesztő hátrányból, csodával határos módon hozta fel magát, és bár megfordult a fejében az is, hogy feladja a játékot, végül kitartott a célja mellett, és ennek köszönhetően ő jutott fel elsőként az ünneplő tömeghez. Norbikát a családja is örömkönnyekkel és szorosan ölelő karokkal várta a parasztháznál, és míg mindenki őt ünnepelte, Smaltig Dalma az utolsó akadálynál sírva omlott össze, és azt mondogatta, hogy ez egyáltalán nem igazságos.

A luxusfeleség a kamerák előtt kérte számon Istent, hogy miért olyannak adja a pénz, akinek amúgy is sok van belőle, és miért nem azokat segíti, akinek valóban szüksége van rá.

Ugyan a szomorúság és a düh még utána is benne volt, gyermekei ölelése minden rossz érzést elnyomott benne. Nagyon sokan szurkoltak Dalmának, a Farm VIP nézői szerint neki kellett volna inkább megnyernie a döntőt. A műsor hivatalos közösségi oldalán számtalan kommentelő ír arról, hogy Schobert Norbika csalással nyerte meg a 11+1 millió forintos fődíjat. Ha megnézzük a kommentszekciót, mindenki a puzzle-s feladatot hozza fel, ugyanis Norbi ott nagyon sok időt pocsékolt el. Tulajdonképpen itt is halmozta fel azt a másfél órás hátrányt, amiből azt gondolta, hogy már biztos nem fog visszajönni.

Ez volt az a rész, amikor a feladás is megfordult a fejében, aztán mégis sikerült neki visszahoznia magát a versenybe olyannyira, hogy végül ő is tudott befutni a célba. A nézők szerint Norbi a puzzle-s játéknál teljesen elvérzett volna, ha nem lesi le, Dalma hogy rakta ki az övét.

„Nekem amikor a Dalma fejből összetakott puzzle-je után Norbika ment, és onnan lesve ötletelte ki azt, amihez addig hozzá se tudott kezdeni, onnantól kamu és màr szàmomra gusztustalan lett ez az egész”

„Ha valaki les, vagy kézzel fogantyú nélkül tekeri a tárcsát, akkor ez korrekt?? Kicsit érdekes dolgok történnek. Fura módon a labirintusban is rögtön meglett minden elsőre”

„Csalás volt az egész. Norbika nem a szabályok szerint játszott”

A fenti három komment csupán néhány példa a megszámolhatatlan mennyiségű nézői visszajelzésből, amiből egyértelműen látszik a felháborodás. Persze azokból is akad bőven, akik örülnek Norbi győzelmének, de olyan is akadt, aki ugyan gratulált a fiúnak, de hozzátette, hogy Dalmának kellett volna nyernie.

„Én nem sajnálom a győzelmet Norbikától, mert ügyes volt, de ha mindent nézünk, akkor Dalmának kellett volna nyernie”

Schobert Norbika egyelőre nem tervez semmit a pénzével, minden bizonnyal be fogja majd fektetni valamibe. Elmondása szerint az iskolai tanulmányok után ingatlanokkal, vagy online marketinggel szeretne foglalkozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás