promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végjáték a királyi családban: brutális bejelentésre készül III. Károly, amely örökre megváltoztatja a monarchia sorsát? Elképesztő híresztelések kaptak szárnyra
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan hírek jönnek, hogy januárban minden borul, és III. Károly elképesztő bejelentést tesz majd.

Az elmúlt időszakban több fronton is újra a hírek élvonalába került Meghan Markle és Harry herceg. Az Amerikai egyesült Államokban élő hercegi pár az év végére és az új év elejére tartogatta a nagy bejelentéseket, a nagy kitárulkozásokat. És bár minden már jó ideje be volt tárazva, II. Erzsébet halála mégis borította az eredeti elképzeléseket, azt kevesen tudják például, hogy a Netflixre került dokusorozatuk tartalmi részét mennyiben befolyásolt őfelsége halála, de korábban rengeteg cikk jelent meg azzal kapcsolatban, hogy bizony alaposan megváltozhatott a szériában néhány rész.

Ám attól függetlenül, hogy a Netflix-en futó sorozatban komoly megállapítások hangoznak el, III. Károly és a brit királyi család többi tagja nem reagált ezekre egyelőre.

Nemsokára pedig érkezik Harry herceg memoárja is, amely a Spare névre hallgat. A könyv amúgy január 10-én kerül majd a boltok polcaira, és az ígéretek szerint olyan részekkel lesz tele, amelyről eddig a nyilvánosság előtt nem volt szó.

Úgy hírlik azonban bennfentes információkból, hogy januárra halasztotta III. Károly a választ, ezzel együtt pedig nagy bejelentésre készül. Olyan forgatókönyvek is szóba kerültek a híresztelések szerint, hogy már most januárban megfosztja minden címétől Harry herceget és Meghan-t. Sőt, azunokákkal kapcsolatban is döntés születhet. A Femcafé a Daily Mail cikkére hivatkozva írja, hogy híresztelések szerint a memoárt mérlegelve dönt majd a király.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás