promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Metzker Viki olyan nyitott felsőt vett fel, hogy a görbe karácsonyfák is kiegyenesedtek tőle
Borítókép:  RTL (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szőke DJ az ünnepek alatt sem fogta vissza magát.

Milyen volt Metzker Viki karácsonya? Meglepően egyszerű, ugyanakkor a végtelenségig meghitt az Instagramra kitett fotói alapján. Nem csoda, hiszen még csak idén nyáron házasodtak össze Ferenczi Gáborral (vagyis a zenész BSW Gabennel), így a csoda még nem veszett el a kapcsolatukból.

Szinte hihetetlen, hogy a mindössze 35 éves Viki már 15 éve dolgozik DJ-ként, és női előadóként ebben a műfajban alighanem a legismertebbnek és legsikeresebbnek számít Magyarországon. Korábban szépségversenyeken is indult, vagyis a magamutogatás sem áll tőle távol, és ezt szerencsére a közösségi médiában is rendszeresen bizonyítja.

„Életünk meghatározó pillanatai bedobozolva… eljegyzés, esküvő, nászút. Tavalyi után upgrade-elve. Gabi mindent saját kezűleg csinált. Konkrétan »örök maketteket« épített nekem cipős dobozokba… Hihetetlen, hogy lehet valaki ilyen kreatív és odaadó. Nagyon szeretlek, búbi, és köszönöm, hogy vagy! Nekem te vagy a legnagyobb ajándék!!”

– írta a szőke szépség a karácsonyi posztja mellé. A magyar sztárok körében valóban ritkaságszámba menő ajándékokat kapott a férjétől, személyes holmikat, amelyek mindig a közös élményeikre, életükre emlékeztethetik.

A körítést sem vitték túlzásba, a DJ egyszerűen lehuppant a padlóra a szépen feldíszített karácsonyfa elé, hogy ott pózoljon a „búbi” által összerakott dobozokkal. Viki persze most is olyan szettet vett fel, hogy a férfi követők csakis rá tudjanak figyelni.

Pedig tényleg nem volt most semmi extra a megjelenésében, de a fekete felső olyan nyitottra sikeredett, hogy szinte mindent megmutatott Viki melleiből, a szoknya pedig olyan rövid volt, hogy nemcsak a szőkeség hosszú combjait, de kis híján a bugyiját is megleshettük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás