promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: már egy 5/10-zel is jobb vagy, mint a legtöbb magyar - Képes vagy rá?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azt hiszed, hogy mindent tudsz a magyarok egyik kedvenc karácsonyi filmjéről? Tedd próbára magad ezzel az izgalmas kvízzel, és kiderül!

Mi sem bizonyítja jobban a Reszkessetek, betörők! című film népszerűségét Magyarországon, hogy szinte közfelháborodás van, ha valamelyik évben valamilyen oknál fogva nem adják le a tévében. Ilyen szerencsére ritkán fordul elő, hiszen tudjuk, hogy „nincs karácsony Kevin nélkül”, így szinte a szánkban érezzük a bejgli ízét, ha meglátunk egyetlen képkockát is ebből az alkotásból.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy ha az elmúlt 32 évben így kitartott a magyar közönség a Reszkessetek, betörők! mellett, akkor jó eséllyel a következő évtizedekben is ennyire fogunk kötődni ehhez a filmhez, amit valószínűleg már mindenki nagyjából ezerszer látott, és kívülről fújja – vagy mégsem?

Úgy hiszed, hogy jól ismered a Reszkessetek, betörők! című filmet? Vajon képes vagy 10/10-re kitölteni az alábbi izgalmas, kicsit furfangos kvízünket?

Ha kíváncsi vagy a válaszra, akkor vegyél egy nagy levegőt, és tedd próbára magad – de az biztos, hogy nem lesz egyszerű dolgod, ha a 10/10-re hajtasz:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás