promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrület, de akár te is karácsonyozhatsz a Reszkessetek, betörők! házban - mutatjuk, hogyan
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen szürreális belegondolni, de esély nyílhat arra, hogy akár te is a legendás karácsonyi filmvígjátékban szereplő McCallister-otthonban töltsd az ünnepeket.

Magyarország talán kedvenc karácsonyi filmjét 1990-ben mutatták be. Kevin történetét azóta imádja hazánkon kívül az egész világ is: milliók mondhatják el magukról, hogy minden karácsony alkalmával megnézik a helyenként sírva röhögős filmet. Mondanunk sem kell, a Reszkessetek, betörők! óriási kassza- és közönségsiker lett, két éven belül elkészült a folytatása is New Yorkban, amelyben például Donald Trump is feltűnik egy cameo erejéig. 

Ha visszagondolok az első alkalomra, amikor láttam Chris Colombus rendezését, mindig feltűnt, micsoda luxusvillában lakik a McCallister család. Minden patentul a helyén, lenyűgöző színek és egyedi stílus, megszámlálhatatlan mennyiségű szoba, és még egy igazán vagány padlás is volt - bár Kevin utóbbit nem különösebben kedvelte, főleg akkor, ha a bepisilésre hajlamos öccsével kellett egy ágyban aludnia odafönt.

Szinte hihetetlen, de az Airbnb.com pár évvel ezelőtt meghirdette az eredeti házat, miután pontosan ugyanúgy berendezték, ahogy azt a két filmben is láthattuk. 

Forrás: news.airbnb.com

Forrás: news.airbnb.com

A legszórakoztatóbb része a történetnek, hogy az Airbnb úgy rakta fel az otthont a weboldalára, mintha azt Buzz személyesen adná ki. 

„Talán nem úgy emlékszel, hogy hívogató volt az otthonunk, de azóta felnőttem, és örömmel osztanám meg veletek a családi otthonunkat és a pizzámat is. Csak ne szóljatok Axl-nek, a tarantulámnak"

- szól Buzz a leírásban. Az ingatlan pontos címe egyébként 617, Lincoln Ave, Winnetka, Illinois 60093. A Realtor.com becslése szerint a ház jelenleg csaknem 800 millió forintot érhet. 

2021-ben megdöbbentő, de 25 dollárba került éjszakánként a lakás bérlése, ami 10 ezer forint sincs. Remek marketingfogásnak bizonyult azonban, hiszen több évre előre ikk-pakk betelt a családi ház, jelenleg így nem kiadó. A véleményezők között azonban sokan kérlelik újra az oldalt és a tulajdonost, hogy ismét lehetőség nyíljon arra, hogy a filmvilág egyik legikonikusabb otthonában tölthessék a rajongók a karácsonyt. Ha nem szeretnél lemaradni egy esetleges jövőben felkínálkozó lehetőségről, rakd el könyvjelzőbe az oldalt, és nézz rá időnként, hogy időben lecsaphass a McCallister-lakra.

A felettébb szórakoztató „Otthon, édes otthon, egyedüli vakáció" címmel ellátott Airbnb-bejegyzést ITT tudod megtekinteni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás