promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Észveszejtő vörös csúcsbombázó: így néz ki a való életben A galaxis őrzői-filmek kék kiborgja, Nebula
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valószínűleg a magyarok többsége nem tudja, hogy ki van az álarc alatt.

A galaxis őrzői-filmek a Marvel-univerzum talán legikonikusabb alkotásai, amelyeknek olyan kellemes humorérzékük van, hogy még azok is imádják a filmeket, akik alapból nem szeretik a képregényfilmeket. James Gunn egyedi világlátással megalkotott filmjei nagyszerű kikapcsolódást nyújtanak bármelyik generációnak. A galaxis őrzőinak Magyarországon is hatalmas rajongótábora van.

A sorozatból immár két rész készült el, és hamarosan érkezik a várva várt harmadik is, miközben a Disney+-ra az idei karácsonyra elkészült egy különkiadás is hőseink történetével. A film pedig elképesztően népszerű most a streamingszolgáltató repertoárján.

A filmben nagyon sok maszkolás van, így sok színészről nem is tudjátok, hogy szerepelnek a filmben. Zoë Saldana játszza például Gamorát, akit nagyon sok hollywoodi kasszasikerből ismerhettek, de őt még fel is lehet ismerni, de Nebulát már ennél nehezebb. Őt a Jumanji-filmekben, Dwayne Johnson oldalán is nagyszerűen színészkedő Karen Gillan alakítja. A 35 éves, skót színésznő első leghíresebb szerepe volt, a Ki vagy, doki? Című sci-fi szériában 2010 és 2012 között. 

Karen Gillan még a 2000-es évek elején költözött Londonba, hogy később karriert csináljon, először modellként tevékenykedett, így többek között a Londoni Divathéten is a kifutóra állt. Nagy álma a színészkedés csak ezek után indult be.

Így néz ki a való életben Nebula:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás