promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő változás jön az Ázsia Expresszben, új kontinensen folytatódik a celebpárbaj
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érkezik az Ázsia Expressz negyedik évada, azonban óriásit változtat a műsor. 

A népszerű műsor első évada 2017-ben került a képernyők elé a TV2-n, két évvel később érkezett a második, majd pedig idén októberben robbant be a harmadik etap. A szórakoztató produkció rendkívül sikeresnek bizonyult ismét, így ahogy azt borítékolni lehetett, érkezik is a negyedik felvonás jövőre. 

A legutóbbi Ázsia Expresszt izgalmas küzdelmek után egyébként Halastyák Fanni, művésznevén Nemazalány és szerelme, Szlépka Armand, vagyis Moh nyerték meg.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója az Indexnek adott interjút, ahol fontos bejelentést tett több műsorral kapcsolatban is. Lerántotta a leplet például a Sztárban Sztár újításáról is, miszerint Marics Peti és Tóth Andi együtt ülnek be a zsűripult mögé az átalakulós műsorban. Külön pikantériája a történetnek, hogy éppen az előző évadban jöttek össze azután, hogy közös duettet adtak elő.

„Azt tűztük ki célul, hogy nagyon színes és változatos legyen az őszi szezonunk, és nagyon más, mint a versenytársunk kínálata. Nehéz volt felsorolni akkor, mennyi produkció készül, és az elmúlt hónapokban elképesztő erőfeszítéseket tettünk, hogy ezek képernyőre is kerüljenek, miközben párhuzamosan már a jövő évre tervezett tartalmakon is elkezdtünk dolgozni. Tényleg embert próbáló időszak volt, de azt gondolom, a nézők értékelik azt a sokszínűséget, amit kínálunk"

- nyilatkozta Fischer a TV2 idei évéről az Indexnek

Az Ázsia Expresszel kapcsolatban is tartogatnak meglepetéseket, méghozzá például azt, hogy új kontinensre költözik a műsor. A kalandreality során megfordultak a sztárpárok már Vietnámban, Thaiföldön, Jordániában, Indiában és Törökországban is. Most azonban egy igazán izgalmas helyszínt választottak a készítők: Mexikót és Guatemalát. 

Az is szóba került egyébként Nemazalányék győzelme pár héttel ezelőtti győzelme után, hogy szétosztják a nyereményüket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás