promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eminem TikTokja totál bizarr, mégis több mint 4 millióan követik
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eminem mindig a szókimondásáról volt híres.

Hihetetlen, de így vagy úgy, az 50 éves amerikai rapper már 1995 óta benne van a hiphop színes világában. Sőt, ő volt Amerikában a 2000-es években az a híresség, aki a legtöbb lemezt adta el. Nem rendelkezik egy egyszerű sorssal, de nagy valószínűséggel pont ezért tud ennyire emlékezetes szövegeket írni. Marshall Bruce Mathers III, vagyis művésznevén csupán Eminem már a kezdetek óta talán az egyik legszélsőségesebb karakter: vagy rajonganak érte, vagy támadják, köztes megoldás nem nagyon létezik.

Régebben a kábítószerezésről és a családi életéről is hangos volt a média, Eminem viszont mindig is szókimondó volt és sosem hagyta magát elnyomni. S bár a küzdelmek sosem hiányozhattak az életéből, a jó dolgok is megtalálták: az első rapper előadó volt, aki Oscar-díjat kapott, amikor 2002-ben a „8 mérföld" a Legobb Eredeti Filmdal kategóriában az első lett.

A dalszövegeit ért támadások azóta sem csitultak el egy percre se. 2021-ben például volt egy olyan eset, hogy pár TikToker le akarta tiltani az 50 éves rappert, amikor is megjelent a platformon egy rövid hangfelvétel a Rihannával közös számukból, a „Love the way you lie"-ból.

Ez a dal egy bántalmazó kapcsolatról szól, és e megjelenítés miatt pár TikToker azt akarta elérni, hogy Eminemet és főleg ezt a számát letiltsák a platformon. A rapper jó szokásához híven beleállt a botrányba, és Twitteren üzent egy másik dalszöveg részleteivel az ellenséges embereknek, miszerint világéletében minden harmadik ember meg szerette volna gátolni abban, amit csinál, de ezek a személyek sosem diadalmaskodtak vele szemben.

„Akkor sem hagyom abba, ha a hajam őszülni fog,
Mert ők nem állnak le addig, amíg le nem tiltanak"

- tette hozzá Eminem.

Egy évvel később, 2022 utolsó hónapjában feltűnt, hogy Eminem TikTok profilja ott vírit az alkalmazáson belül.

Nem rakott ki egy videót se, nem követ senkit sem, viszont őt 4,1 millión követik. 

A hivatalos Instagram oldalát csupán 37,4 millióan figyelik, pedig azt folyamatosan használja. Vajon milyen lenne a rapper első TikTok videója, miről szólna? S vajon megérjük még azt, hogy posztoljon oda is? Az Instagramját görgetve egy letisztult kép látsz róla: még a dalokat, a reklámokat és a nosztalgikus sztorikat is úgy tálalja, hogy nem lő túl a célon, befogadhatóvá válik. Zárkózottan harsány.

A még mindig nagy sikernek örvendő rapperre tényleg igaz az, hogy könnyebb kiállnia magáért másokkal szemben, mint legyőznie és élnie a saját démonaival.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás