promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara óriásit bakizott a kamerák előtt, most a fél ország rajta nevet
Borítókép:  TV2 (via 24.hu)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Lara rögtön rájött a hibájára, de akkor már késő volt.

Rubint Réka és Schobert Norbi lánya, Schobert Lara az utóbbi időben egyre több helyen szerepel, legutóbb például a tegnap esti Szerencsekerék című vetélkedőben láthattuk őt. Kasza Tibi természetesen hozta a kötelezőt, műsorvezetőként nagyon szórakoztató volt, így a játékosok számára is egy kellemes, jó hangulatot biztosított – Schobert Larán is érezni lehetett, hogy az izgalmak ellenére egészen felszabadult.

Aki elvállalja a Szerencsekerék című műsort, az valószínűleg pontosan tudja, hogy egyetlen baki is elég ahhoz, hogy az internet hosszú-hosszú évekig rajta nevessen, gondoljunk csak a méltán híres, legendás „tudja, hol szeret a cápa” jelenetre. Nos, most sajnos Schobert Lara is beleesett egy hasonló dologba, ugyanis hirtelen nem kapcsolt az agya, és egészen nevetséges dolgot mondott a kamerák előtt – ez pedig minden bizonnyal még jó ideig kísérteni fogja őt.

Schobert Lara előtt ott állt a megfejtés lehetősége, ő pedig élni szeretett volna vele, és gondolkodva nézte maga előtt a „vágtázás a h_ntal_v_n” kifejezést. De a „vágtázás a hintalovon” helyett azt mondta zavarában, hogy „vágtázás a hontalovon”, ezt pedig természetesen nem fogadták el Kasza Tibiék – Schoberték lánya persze rögtön föleszmélt, és rájött a helyes megoldásra, de akkor már késő volt.

Schobert Lara amúgy pár magánéleti dolgot is elárult magáról a Szerencsekerékben, ugyanis kiderült, hogy nem szeret online ismerkedni, hiszen előtte jobb, ha személyesen találkozik valahol az illetővel. Illetve azt is megosztotta a nagyérdeművel, hogy egyszer úgy összeveszett a szüleivel, hogy elköltözött otthonról – de persze azóta már sikerült megbeszélniük a dolgot.

Itt lehet megnézni Schobert Lara Szerencsekerekes bakiját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás