promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Filmes kvíz: tudod, hogy mikor készültek a kedvenc filmjeid? Szinte csoda lenne, ha összejönne a 10/10
Borítókép:  Vissza a jövőbe / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vissza a jövőbe, Avatar vagy A múmia - mindenki imádja őket, de vajon emlékszel rá, hogy mikor készültek?

Rengeteg olyan film van, ami szinte meghatározta a gyerekkorunkat, a világnézetünket, vagy azt, amilyen emberek lettünk. Lehet, hogy valaki a Vissza a jövőbe-trilógia nézése közben jött rá, hogy tudós akar lenni, de az is elképzelhető, hogy a következő generációk tagjai között bőven lesznek olyanok is, akik az Avatar-széria miatt választják szívügyüknek a környezetvédelmet – szóval nagy hatással vannak ránk a filmek.

Amikor valaki egy igazán jó filmet lát, általában sosem felejti el, hogy az mikor volt, illetve mit csinált, és hogyan érezte magát akkoriban. A memóriánkba ég egy remek filmélmény, amit jó eséllyel nem egyedül élünk át – vagyis közös, meghatározó élménnyé is válhat egy kiemelkedő alkotás, ami a fejünkben az idő múlását is jelzi.

Már csak az a kérdés, hogy tényleg képesek vagyunk-e emlékezni arra, hogy mikor készültek a kedvenc filmjeink, amik fontosak számunkra?

Most mindenki tesztelheti önmagát, illetve a memóriáját ezzel az izgalmas filmes kvízzel, amiben pár közkedvelt, közönségkedvenc sikerfilmet szedtünk össze az elmúlt évtizedekből – a bátor kvízmestereknek csupán azt kell megmondaniuk/megtippelniük, hogy mikor készültek ezek az alkotások.

Reméljük, hogy mindenki felkészítette magát, és összejön a 10/10, hiszen az jár a legnagyobb dicsőséggel – kvízre fel:

Tetszett ez a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás