promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismered? Így néz ki 66 évesen a Terminátor-filmek egykori szőke csúcsbombázója, Arnold Schwarzenegger védence
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki 66 évesen az a csúcsbombázó színésznő, akiért Arnold Schwarzenegger mindenét odaadta a Terminátor-filmekben.

A nyolcvanas és kilencvenes években Linda Hamilton elképesztő népszerűségnek örvendett a Terminátor után, amelyben ő játszotta az egyik főszerepet.

A csinos színésznő alakította ugyanis Sarah Connort, a kiválasztott gyermek, John Connor édesanyját. Szinte hihetetlen, de a színésznő már elmúlt 65 éves, az ikonikus magasságokba emelkedő filmet pedig már közel négy évtizeddel korábban mutatták be. Linda Hamilton csillaga ugyanis akkor született, amikor az 1984-es Terminátor – A halálosztó című alkotásban megkapta élete legfontosabb szerepét az osztrák muszklibajnok, Arnold Schwarzenegger mellett.

A kilencvenes évekből Magyarországon még egy nagysikerű sorozatban is láthattuk őt, amely valószínűleg egyedi sztoriszövése és fura maszkjai révén is sokak retinájába égtek bele. Ez a sorozat A Szépség és a Szörnyeteg volt, amely eredetileg 1987 és 1990 között futott a CBS műsorán. Catherine Chandlert alakította a sorozatban, az alakításért pedig a csúcsok csúcsa díjra is jelölték, így Golden Globe- és Emmy-jelölés is jutott neki.

A színésznő amúgy komoly hallássérülést is szenvedett még a Terminátor 2. forgatásán, amikor Schwarzenegger mellette sütötte el a shotgunt, amikor egy liftben voltak, ő pedig nem viselt éppen fülvédőt.

Így néz ki most a nyolcvanas és kilencvenes évek ikonikus színésznője, akit valószínűleg több százezren imádnak még ma is Magyarországon:

(Forrás: Femina, Wikipedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás