promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Denise Richards hármasban akarta csinálni Charlie Sheennel és annak menyasszonyával, de most váltig tagadja
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szende színésznő 50 fölött a sokadik virágzását éli.

A bájos Denise Richards az 50. életévén túllépve gondolta úgy, hogy ideje a karrierjét egy merész húzással újraindítani, illetve részben más mederbe terelni. A lánya után idén ő is regisztrált az OnlyFans fizetős erotikus oldalra, hogy egyrészt bebizonyítsa, nem vesztette el a vonzerejét, másrészt pedig persze némi pénzt keressen vele.

A színésznőnek jelenleg 180-nál is több posztja, illetve közel 85 ezer lájkja van az oldalon, vagyis elég hamar népes kukkolótábort gyűjtött maga köré. Nem idegen számára ez a közeg, hiszen levetkőzött már a Playboynak, illetve a vásznon sem mindig szégyellősködött az egykori Bond-lány.

2002 és 2006 között a botrányhős és csélcsap Charlie Sheen felesége volt, és abban a minőségében is képes volt új arcát mutatni a nyilvánosságnak. Többször is felröppent a pletyka, hogy a férjével néha hármasban akcióztak az ágyban, ezt mondta például a most 33 éves Brett Rossi is, akit 2014-ben Sheen eljegyzett, ám házasság végül nem lett a dologból.

„Denise Richards nem szeret engem, mert nem akartam vele és Charlie-val egy romlott és hátborzongató édeshármasban részt venni”

– fedte fel a modell. Akkor ezt a színésznő persze tagadta, ám a mostani OnlyFans-bemutatkozása azért meglehetősen gyanússá teheti az emberek szemében. Különösen azután, hogy a szépséges Denise részletesen beszámolt arról, mi az eddigi tapasztalata az erotikus oldallal kapcsolatban.

„Voltam bikinimodell, fehérnemű-modell, ezért gondoltam arra, hogy túlléphetnék az Instagramra kitett szerényebb tartalmakon. Megmutattam a melleimet és a vaginámat is, de ezt már korábban is megtettem, elég csak a Google-ön rákeresni. A legtöbb tartalmamat a férjem, Aaron rögzíti, aki tudja, mit szeretnek a férfiak. Mutatok neki dolgokat, ő pedig elmondja, mit gondol róluk”

– ecsetelte a közös munka részleteit a sokadik virágzását élő szépség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás