promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Agybeindító kvíz: az emberek fele nem tudja ezekre a választ, ravasz kérdések ezek, de talán te okosabb leszel, mint az átlag
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy kvíz, ami alaposan ki tud fogni rajtad, ha hagyod.

Most egy olyan kvízt hoztunk nektek, amilyenre talán még soha nem volt példa itt a Promotions-ön. Találós kérdésekre kell megmondanotok a helyes válaszokat. A feladat nem lesz egyszerű, hiszen nem mindig az a helyes megoldás, amiről az ember először azt gondolná.

Voltak kétségeink azzal kapcsolatban, hogy talán túl nehéz tesztet állítottunk össze, ezért megkértünk 15 olvasónkat, hogy töltsék ki a publikálás előtt a kvízt. A kitöltők közül senki sem tudta hibátlanul kitölteni, és mindössze ketten voltak, akik 7 pontot értek el. A kitöltők javarésze 4-5 pontot tudott csak szerezni, szóval mondhatjuk, hogy ha bárki is 8 vagy annál több pontot fog elérni, akkor már jobban teljesít, mint az a 15 magyar ember, akik tesztelték ezt a kvízt.

Próbáljátok meg, gondoljátok át alaposan a válaszokat, és ha mégsem úgy alakulna, ahogy gondoltad, ha nem olyan eredményt érsz majd el, mint szeretted volna, akkor se keseredj el, vannak még nálunk olyan kvízek, amiknek nekifuthatsz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás