promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Árpa Attila ágyba bújt Dobó Katával, aki nem volt elégedett vele – emlékszik még erre valaki?
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy cannes-i filmalkotásban szerepelt a két színész.

Valószínűleg sokakat meglepett, hogy a TV2 Árpa Attilát választotta A Nagy Ő párkereső műsor ötödik magyarországi évada főszereplőjének. Az immár 51 éves szívtipró ugyanis meglehetősen mozgalmas magánéleti előzményekkel rendelkezik, sőt már házas is volt, és egy kislánya is született a modell-üzletasszony Tomán Szabinától.

Árpának ugyanakkor kétségkívül óriási rutinja van a képernyős szereplésben, hiszen nemcsak rendező, forgatókönyvíró és producer, de önmagát mindenekelőtt színésznek tartja. Kevesen tudják, hogy 1977-ben kapta az első filmszerepét, mégpedig a Notsignale című német tévésorozatban.

Idehaza hasonlóan alig ismert Juszt Balázsnak – Juszt László fiának – a The Kiss Goodnight (Jóéjtpuszi) című, 2010-es, angol nyelvű rövidfilmje, amelyben Árpa Attila alakítja egy szexuális problémákkal küszködő házaspár férfi tagját, míg az elhanyagolt feleség szerepében a bombázó Dobó Katát láthatjuk. Az alkotás román színekben a Cannes-i Filmfesztiválon is szerepelt.

A történet azzal kezdődik, hogy a vehemens asszonyka megpróbál szexet kicsikarni az urából, mire az fáradtságra hivatkozva utasítja vissza. Ekkor hangzik el rá vonatkoztatva a „you soft dick” kifejezés, amely a férfi erekciós képességeit kérdőjelezi meg.

Fotó: YouTube (screenshot)

A film később még bizarrabbá válik, hiszen kiderül, hogy a nő lefeküdt az Árpa által alakított karakter főnökével, sőt bizonyos képkockák még arra is engednek következtetni, hogy a két férfi is egymásra talált az ágyban.

„Meglepő, hogy az előzetesben Árpa egészen hiteles angol nyelvű alakítást nyújt (valószínűleg Alec Baldwin-filmeket tanulmányozott előtte), Dobó Katának viszont a sokévnyi amerikai tartózkodás ellenére is erős magyar akcentusa maradt”

– olvasható az Origo korabeli kritikájában. A Blikk cikkéből pedig az is kiderült, hogy az alkotásra nem kértek magyar állami támogatást, saját erőből küldték ki Cannes-ba, és a szemlén versenyen kívül vetítették le.

Videó a film készítéséről, néhány pikáns ágyjelenettel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás