promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Neveletlen hercegnő 3. része, de az eredeti szereplők nélkül?
Borítókép:  Wallpaper Abbys
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

18 év után elkészül a Neveletlen hercegnő 3. része.

A 2001-ben bemutatott Neveletlen hercegnő egyik napról a másikra világhírűvé tette az akkor 19 éves Anne Hathaway-t. A színésznő akkoriban csak színházban játszott, de a Disney-nek köszönhetően hamar beindult a filmes karrierje is. A film nagy siker lett: a 26 millió dolláros gyártási költséget többszörösen is visszahozta, több, mint 165 millió dollárt kaszált a mozipénztáraknál. Nem is várt sokat a Disney, zöldlámpát adtak a folytatásnak, ami 2004-ben készült el. Az eljegyzés a kastélyban arányait tekintve már nem csilingelt olyan fényese: a 40 milliós büdzséhez képest csak 134,7 milliót hozott a konyhára.

18 év után a Disney most úgy döntött, újra előhúzzuk Mia karakterét, és megcsinálják a Neveletlen hercegnő 3. részét. Azt egyelőre nem tudni, hogy az eredeti szereplőgárda is visszatér-e, mindenesetre az idén 40 éves Anne Hathaway korábban nyilatkozott arról, hogy ő nemcsak szeretné, de szorgalmazza is, hogy folytassák a történetet. Azonban szerinte ennek csak úgy lenne értelme, ha a 87 éves Julie Andrews is rábólintana a projektre.

„Ha bármilyen módon rá tudjuk venni Julie Andrewst, hogy szerepeljen benne, akkor szerintem működne a dolog. Akár úgy is, hogy elmegyünk oda, ahol tartózkodik, és teszünk mögé zöld hátteret, csak történjen meg”

- fogalmazott az ET-nek.

Nem lenne könnyű rávenni az Oscar-díjas színésznőt, hogy személyes szereplést vállaljon a Neveletlen hercegnő 3. részében. Évek óta már csak hangszerepeket csinál, például ő volt Gru anyjának hangja, valamint ő szólaltatta meg az Aquaman-ben Karathen-t. Julie Andrews-t már a Mary Poppins visszatér-hez sem tudták megnyerni, amiben eredetileg ő játszotta volna a lufis asszonyt Angela Lansburry helyett; a színésznő azért utasította vissza a lehetőséget, mert nem akarta elvonni a figyelmet Emily Blunt-ról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás