promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki valójában a szívbemarkoló magyar karácsonyi reklám buszvezető főszereplője
Borítókép:  YouTube (screenshot) / Magyar Telekom
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Telekom ismét előrukkolt egy ünnepi kisfilmmel.

A Magyar Telekom már tavaly is nagyot dobott a karácsonyi reklámjával, amelyben Koltai Róbert alakította a kis unokájához tűzön-vízen keresztül eljutó nagypapát. Az idei ünnepi kisfilm pedig még meghatóbbra sikeredett.

Ennek központi alakja egy törékeny, de kissé férfias nő, a buszvezető Gitta, akinek mindenkihez van egy kedves szava, őt azonban – látszólag – semmibe veszik a kollégái és az utasai. Ráadásként azt sem tudja elérni, hogy a fia hazajöjjön hozzá az ünnepekre.

A Kis Hajni által rendezett 2022-es karácsonyi mini-történettel nyilvánvalóan az volt a megrendelő Telekom célja, hogy az embereket az egymás felé fordulásra ösztönözze. Ezt fejezi ki a pofonegyszerű „Hogy vagy?” kérdés is, amely többször feltűnik a másfél perces reklámban.

„Ahogy az a karácsonyi kampányoknál szinte már nézői elvárás, a központi elemünk egy játékfilmes igényességgel készített film, amit igyekeztünk a reklámos kliséktől a lehető legmesszebbre vinni és sokkal inkább egyedire hangszerelni. Ezt tükrözi egyebek mellett az ünnepi szezonban megszokottnál jóval realistább miliő, vagy éppen a főhős karaktere is”

– idézte Kovács András Péter, a Telekom szegmenskommunikációs-vezetője szavait a Kreatív. Elmondhatjuk, hogy a főszereplő különleges, azonnal megjegyezhető figurája abszolút telitalálat. A munkát Egyed Brigitta színésznőre bízták, aki Veszprémben kezdte a pályáját, és jelenleg több társulatban is játszik.

A 41 éves Brigitta nemrég a Facebook-oldalára kitett néhány werkfotót a forgatási munkáról, és azt biggyesztette alájuk szövegként, hogy nagyszerűen érezte magát a stábbal az egy hónap alatt – ezek szerint ennyi időbe került a filmecske elkészítése, ezt aligha gondolnák a legtöbben. (Privát képek a színésznő Facebook-oldalán.)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás