promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Észveszejtő szépség? Így néz ki a Múmia sztárja, Brendan Fraser csúcsbombázó szőke barátnője, garantáltan le fog esni az állad
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy gálán jelent meg a csudaboldog páros.

Brendan Fraser pár hónappal ezelőtt úgy tért vissza, ahogy mindig is szerettük volna, pedig az elmúlt években megannyi gonddal küzdött a színész, akit egy világ zárt szívébe a kilencvenes évek végén, majd a 2000-es évek elején. Ő volt Az őserdő hőse, majd A múmiát többszörösen is legyőző hős, akinek a neve sokáig egyet jelentett a sármossággal és a pimaszul jóképűséggel Hollywoodban. De a filmes sikerek nem jártak kéz a kézben a magánélettel, és rengeteg nehézség következtében a sztár, akinek még Dwayne Johnson-nal is akadt egy ikonikus összecsapása, végül eltűnt a mozikból.

Ám most úgy tért vissza, mindenkinek szívet melengető ez a nagy visszatérés.

Brendan Fraser egy olyan filmben kapott ugyanis főszerepet, amelynek komoly esélye van rá, hogy Oscar-díjat kapjon, akár többet is. A bálna című alkotásról ugyanis rengeteg kritikus már a bemutató után dicshimnuszokat zengett, és külön kiemelték, hogy Brendan Fraser és Stranger Things sztárja, Sadie Sink elképesztő színészi teljesítményt nyújt a filmben, amelyet Darrey Aronofsky rendezett. A dráma középpontjában pedig egy apa-lánya elhidegülés-egymásratalálás sztori áll, miközben a férfinak komoly depressziójával is dacolni kell.

Brendan Fraser magánéletének napos oldaláról nagyon keveset lehetett hallani az elmúlt időszakban, de most a GQ Magazin gálaestjére gyönyörű barátnőjével, Jeanne Moore-ral érkezett. A fotókról (amelyek pédául IDE kattintva is megtekinthetők) nagyon úgy tűnik, hogy csudaboldogság van közöttük.

Korábban is készült a párosról videó, még a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás