promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Árpa Attila a Casablancára vitte el randizni az egyik Nagy Ő-t, a lány teljesen lesokkolódott
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A randi nem hozta meg a várt sikert a Nagy Ő-nek.

A TV2-n futó Nagy Ő című műsor eddig hihetetlen nagy médiavisszhangot kap. Legutoljára azt írtuk meg, hogy a 19 lány között felbukkant Zámbó Krisztián exe is, és hogy a celeb mennyire beszólt Árpa Attilának azért, mert a lány nem kapott rózsát. E cikk alatt volt olyan komment, ami azt firtatta, hogy ha ennyire isteníti Beatrixot Zámbó, akkor miért szakított vele?

De látszólag ez a téma ennyiben is marad, mert Árpa nem szólalt meg ezügyben.

Az utolsó leadott adásban viszont újabb lehetősége volt a magyar producernek, hogy jobban megismerje a szívéért versengő hölgyeket. A Timi névre hallgató egyik lányt moziba vitte el, hogy megmutassa neki a kultfilmek filmjét, a Casablancát:

„azért is ezt a filmet szerettem volna a Timivel megnézni, mert egykoron Humphrey Bogart testesítette meg azt a macsót, amilyen lenni akartam, vagy lehet, hogy voltam is tinédzserként."

Timi azonban nem győzött csodálkozni, és közölte a férfival, hogy neki ez az egész élmény új, mivel:

Őt még soha nem vitték el moziba randizni. Nem is tudja hirtelen, hogy hogyan kezelje ezt a kialakult helyzetet.

Amikor Árpa Attila a film végén átadta az ajándékát a lánynak, ami a Casablanca DVD verziója volt, Timi arckifejezése és öröme nem igazán tűnt őszintének és lelkesnek. Mondhatni, hogy egyikőjüknek sem ez volt élete legjobb randis élménye, ugyanis Attila is kifejtette a kameráknak négyszemközt, hogy teljesen mást remélt ettől a szituációtól. Úgy érzi, egyáltalán nem tudta megismerni a lányt, elmondása szerint:

„sajnos ez az első randi kettesben nem sikerült úgy, ahogy szerettem volna. Nem beszélgettünk annyit."

Azonban hozzátette, hogy ez még nem jelent semmit, ettől még adni fog további lehetőségeket Timinek, hiszen bár nem tudta megmutatni magát ezen a randin, nem is kérdezett semmit, viszont amit mutatott magából, azt Árpa eléggé élvezte.

November 18-án Nagy Ő nélkül maradtunk, amire a magyar színész TikTokon is emlékeztetett mindenkit a maga viccesen élcelődő stílusával:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás