promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: vajon okosabb vagy, mint egy átlag amerikai válaszadó? 10 kérdés alapján könnyedén kiderülhet
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 kérdés, amelyre lehet, hogy tudjátok a válaszokat kisujjból, de az is megeshet, hogy fogalmatok sem lesz a megfejtésekről. Tegyetek egy próbát!

Mi, európaiak, magyarok, mindig is büszkék voltunk arra, hogy okosabbak vagyunk nagyon sok mindenkinél, egészen jó földrajzi tudással rendelkezünk, miközben a történelmet is kenjük-vágjuk, és persze absztrakciós képességeink is jobbak az átlagnál. Tegyetek akkor egy próbát itt a nagy kijelentésrengetegben, és nézzétek meg, hogy vajon átlag amerikaiaknak szánt kvízkérdések rengetegében mennyire jól tudtok navigálni. 

Természetesen ez meglehet, hogy nagyon nehéz kvíz lehet egy európainak, de hátha sikerül így is kimaxolni, mivel a legtöbb kérdésre sokan kapásból tudják majd a válaszokat. Persze vannak nagyon húzósak is, amelyekről még sosem hallottatok. De sebaj, ha nem is sikerül maximum pontosra megírni, vagy nagyon sok hiba is szerepel benne, akkor is szedtek magatokra egy kis új tudást, hiszen a kérdések végén eláruljuk a helye válaszokat. Tehát nem távoztok majd üres kézzel, sőt!

Korábban is készítettünk már nektek olyan kvízeket, amelyekben az „átlagra” mentünk rá, így többek között megnéztük, hogy az átlag magyarok és esetleg az átlag európaiak mely kvízeken csúszhatnak el könnyedén.

Tegyetek egy próbát majd a későbbiekben ezekkel is, majd kvízajánlóként ezeket is megtalálhatjátok a kvíz kitöltése után a cikk végén.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás