promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vérpalacsintát szolgált fel a magyar olimpikon a séfeknek, hányinger uralkodott A Konyhafőnök VIP stúdiójában
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vérpalacsintát szolgált fel a műsorban, tarolt vele.

Egészen sokkoló és hányingert keltő étel készült A Konyhafőnök VIP stúdiójában. A magyar olimpikon, Somfai Péter vérpalacsintát szolgált fel a Michelin-csillagos séfeknek, Fördős Zének, és Szabó Győzőnek. A bizarr fogás azonban teljesen lenyűgözte a zsűrit, dicsérő szavakkal illették a sportoló ételét. Ez persze csak egyetlen kiemelt része A Konyhafőnök VIP Táborának legutóbbi adásának: Bogdányi Titanilla szembement Rácz Jenő kérésével, Kamarás Norbi hátráltatta a párját, Odettet, Bálint pedig főzés közben többször is elhagyta a pultját, hogy különféle cifra bókokkal illesse Szabó Győzőt.

Az első feladat eléggé feladta a leckét a versenyzőknek, mert egy polipból kellett főételt készíteniük. Bogdányi Titanilla, aki semmilyen tengeri ételt nem fogyaszt, nehéz helyzetbe került, mert tanácstalan volt a polip elkészítésével kapcsolatban. Idővel azért körvonalazódott benne, hogy mit akar csinálni, azonban így is annyira befeszült, hogy Rácz Jenő és Pokorny Lia hiába próbáltak neki tanácsot adni, a színésznő elutasította a segítséget.

Kármán Odett és Kamarás Norbi számára sem volt feszültségmentes az első feladat, ugyanis Norbi ismét Odett segítségére támaszkodott, amivel hátráltatta a lányt. Ezt ráadásul a séfek is kiszúrták. A szerelmesek főzésére az is rányomta a bélyegét, hogy Norbi egy figyelmetlen mozdulatnak köszönhetően majdnem tönkretette Odett mártását, amin sokat dolgozott. Barátnője elképedve figyelte, hogy párja akaratlanul is szabotálta a versenyben.

Az első feladatban sok versenyzőnek sikerült bizonyítania rátermettségét, azonban nem mindenkinek sikerült lenyűgöznie a zsűrit. Pokorny Lia meglepetten tapasztalta, hogy többen is olyan ételt tettek eléjük, ami nyers, vagy éppen odaégett elemekből állt. A második feladat is sok izgalmat tartogatott a hírességeknek, mert olyan alapanyagokból kellett főzniük, amit többen kifejezetten undorítónak találtak: malacfülből, marha ínből, vérből, és egyéb gusztustalan dolgokból kellett ehető, és ínycsiklandozó főételt készíteniük.

Somfai Péter járt talán a megrosszabbul: utolsóként érkezett a pulthoz az alapanyagok kiválasztásakor, így már csak a vér jutott neki. A magyar olimpikon nem is tudta, hogy mit csináljon belőle, aztán Sárközi Ákos tanácsára egy vérpalacsinta készítésének látott neki, azonban a látvány igencsak megbolygatta a gyomrát; konkrétan hányingere lett tőle.

Filipánics Bálint sem úszta meg, neki a malacfül mellé még egy hátráltatás is jutott, amit Ripli Zsuzsitól kapott: Szabó Győzőt kellett bókokkal elárasztania 10 percenként, ami miatt teljesen kizökkent a főzésből. Szabó Győzőnek nem csak ebből a szempontból volt emlékezetes a visszatérése. A színész végre megtréfálhatta a zsűrit egy olyan étellel, ami néhány éve a kiesést jelentette számára. Egy nyers csirkelábat csempészett Ódor Kristóf tányérjára, amivel sikerült megnevettetnie az egész stúdiót.

Az adás végén a Barátok közt Novák Lacijának, Tihanyi-Tóth Csabának kellett távoznia a versenyből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás