promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki 56 évesen a Titanic-film pimaszul jóképű „főgonosza”, a minden hájjal megkent Cal Hockley, azaz a zseniális Billy Zane
Borítókép:  ©Paramount Pictures film/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sok pozitív hős között ő volt a legnegatívabb, de nagyon jól állt neki ez a szerep. Billy Zane már 56 éves.

A Titanic minden idők egyik legnagyobb filmes bevételét termelő filmje, egy gigantikus romantikus dráma, amelynek központi háttérsztorija a világ egyik legszörnyűbb katasztrófája, az elsüllyeszthetetlennek hitt Titanic jéghegynek ütközése, majd elsüllyedése 1912-ben. A film az évek alatt számtalan elismerést zsebelt be, rengeteg Oscar-díjat is kapott, és olyan tehetséges színészek karrierjének adott további lökéseket, mint Leonardo DiCaprio vagy éppen Kate Winslet.

A filmről így természetesen az is elmondható, hogy a sztori, a megvalósítás és a látványelemek mellett a színészek castingolásában is csillagos ötöst kaphat. Még a legnegatívabb szerepet kapó színész, Billy Zane is tündöklik a szerepében, amely egy meglehetősen elnyomó szerep.

A színész nemrégiben tett egy fontos vallomást a szerepével kapcsolatban az Express című angol bulvárlapnak, és rendesen kitálalt arról, hogy milyen megjegyzéseket kapott a film után. Az ikonikus szerep, amely elhozta számára az ismertséget az egész világon, egy kétélű kardnak bizonyult végül, hiszen bár óriási elismertséget és sztárságot hozott számára, nem volt ember akkoriban, és talán most sem, aki ne ismerné őt fel az utcán.

Ám Hollywood elkönyvelte őt negatív szereplőként, és inkább efféle megkereséseket kapott a film után is, pedig a kedvencei mindig is a vígjátékok voltak. Az 1996-os Fantom című filmmel pedig szuperhősként is megállta a helyét a filmvásznon.

Billy Zane amúgy rengeteg filmen dolgozik most is, egy igazán nagy dobás a Waltzing with Brando című alkotás, amelyben a legendát, Marlon Brando-t alakítja.

Így néz ki most a színész:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás