promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme a kínos fotó: Harry herceg és Meghan Markle emiatt hozta meg a végső döntést, amely sokakat sokkolt? Úgy hírlik, ez volt az egyik fő kiváltó ok
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A teljes igazságot majd valószínűleg csak a januárban megjelenő, önéletrajzi könyvből fogjuk megtudni.

Az utóbbi évek egyik leginkább pörgő témája a brit királyi családdal kapcsolatban az volt, hogy Harry herceg és Meghan Markle végül miért döntött úgy, hogy szakítanak a családdal, és Nagy-Britannia helyett inkább az Amerikai Egyesült Államokban próbálnak szerencsét, próbálnak külön elkezdeni egy új életet a rengeteg kötöttség helyett. A válasz valójában már benne rejlik a kérdésben is, hiszen az eddigi nyilatkozatokból arra lehet következtetni, hogy a kötöttségek voltak azok, amelyek nagyon zavarták a sussexieket, ám más dolgok is állhatnak a háttérben.

A nagy visszalépés már több mint két évet történt, 2020 januárjában jelentették be, hogy háttérbe lépnek a hercegi és hercegnői teendők elől. Andrew Morton, egy királyi szakértő most azzal lépett a nyilvánosság elé, hogy volt egy kép, amely talán a végső lökést adhatta meg a sussexieknek, hogy meghozzák a döntést.

Meghan és Harry állítólag teljesen úgy érezték, hogy a család „összeesküdött ellenük”, úgy érezték, hogy mellékvágányon vannak. És talán ezt láthatták bizonyítva akkor is, amikor a Buckingham-palota kiadott egy fotót is, amelyen a monarchia jövőjét ábrázolták. A képen a néhai II. Erzsébet mellett Károly herceg, Vilmos herceg és a kis György herceg szerepelnek csupán.

A kép pár nappal Meghan és Harry nagy bejelentése előtt került a nyilvánosság elé. Morton szerint ekkor válhatott nekik világossá, vagyis úgy érezték, hogy a monarchia jövője biztosított nélkülük is.

Íme a négygenerációs fotó:

(via Ripost)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás