promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Herceg Erika gyémántokkal díszített karórát hord, fillérre tudjuk az értékét is
Borítókép:  RTL (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kárpátaljai énekesnő órája és barátja is svájci.

A kárpátaljai születésű Herceg Erika sokáig alig volt ismert Magyarországon, ám énekesnőként és modellként annál inkább Ukrajnában és Oroszországban. A 34 éves szőke szépség sokak szimpátiájával találkozott idehaza, hiszen a legtöbben a háború elől menekülő magyarként tekintettek rá.

Erika az X-Faktor 11. évadának mentoraként azonban gyorsan megosztó személyiséggé vált, így ma már jó néhányan akadnak, akik rossz szemmel néznek rá a „hisztijei” miatt. Kétségtelen ugyanakkor, hogy rendkívül dekoratív személyiség, üdítő látvány a műsorban, és egyáltalán nem csoda, hogy saját bevallása szerint egy 2012-es Playboy-fotózástól kapott nagy lendületet a karrierje.

Az énekesnő magánéletéről viszonylag keveset tudunk, talán azért is, mert 5 éve stabil párkapcsolatban él. A párja egy kazah üzletember, aki jelenleg Svájcban dolgozik, így nemcsak a magyar közönség, de maga Erika is viszonylag ritkán láthatja.

A hírek szerint egy szülinapi bulin jöttek össze, és az egymásra találásuk szerelem volt első látásra. Hamar kiderült, hogy a szülők, a család mindkettejük számára nagyon fontosak, ezért nem lenne meglepő, ha előbb-utóbb ők is közös családalapításon törnék a fejüket.

Egy svájci munkahellyel rendelkező üzletember mellett aligha kérdéses, hogy a médiában dolgozó Erika milyen anyagi körülmények közt élhet. De ez vajon meglátszik az életvitelén is, vagy inkább a szürke szerénységre törekszik?

A bankszámláját természetesen nem bogarászhatjuk végig, de jó értékmérő lehet például a csuklóján hordott karóra. Bár ez sem feltétlenül igaz, hiszen nemrég derült ki, hogy Zimány Linda 28 milliós ketyegőt hord, miközben Puskás Peti 20 ezer forintos kvarcórát – persze mindkettő túlzás.

„Már a távoli képekről ki lehetett szúrni a szíj és a tokforma alapján, hogy Rolexszel lesz dolgunk. A lünettáján mintha gyémántok lennének, és ez alapján feltételezem, hogy ez egy 36 milliméteres Datejust, amelynek a listaára 15 ezer euró, a piaci ára pedig alulról karcolgatja a 20 ezret”

– elemezte a TikTok-csatornával rendelkező Lakatos Zsolt szakértő, aki tehát mintegy 8 millió forintra taksálta Erika karóráját.

@beszeljunkorakrol Válasz @thelegend_balazsbakai részére Herceg Erika órája az X Faktorból #órák #karóra #hercegerika #xfaktor #rolex Top Gun Maverick - Aydin
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás