promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megan Fox bikinivonala gondozatlan maradt? Egy jó kép most eldönti a vitát
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznőt az egyik rajongója gyanúsította meg végzetes hanyagsággal.

A színésznő és modell Megan Fox a globális szórakoztatóipar egyik nagyágyúja. A 2006-os  Transformers főszerepe hozta meg számára a világsikert, ám túlzás lenne azt állítani, hogy a mozi és a tévé azóta jobbnál jobb feladatokkal találja meg.

A 36 éves szépség azonban nem eshet kétségbe, hiszen a közösségi médiában óriási követőtábort épített fel magának, és ezáltal jelentős befolyásra is szert tett. A sikerében óriási szerepet játszik, hogy egy olyan extrém figurával kötötte össze az életét, mint a zenész Machine Gun Kelly.

Az állandó nyilvános szerepléseknek természetesen árnyoldalai is vannak, például az, hogy Megannak állandóan topon kell lennie a megjelenését illetően. Egyetlen deka felesleget, egyetlen pattanást, vagy egyetlen rossz irányba hajló szőrszálat sem néznek el neki a fotóin a szigorú ítészeknek számító rajongói.

Legutóbb is abból lett némi perpatvar, amikor a színésznő a The Legend of Zelda című akció-kalandjáték által ihletett halloweeni jelmezbe bújt. Az Intagramra is kitett egyik képen ugyanis a most éppen szőke szépség dereka táján különös folt észlelhető a jobb oldalán.

Ezt az egyik – nem túl éles szemű, ám annál élesebb nyelvű – követője szőrpamacsnak gondolta, és egy kommentben meg is szólta a szépséget, hogy ez miféle példátlan igénytelenség már a részéről.

„Ennyi pénz, és még egy borotvára sem futja… Most lekerült a listámról”

– bosszankodott a követő, és ezt már Megan sem hagyhatta szó nélkül. Visszaírt a kommentelőnek, hogy nem a bikinivonalát hagyta elhanyagolva, hanem az a tetoválásának egy része, ebből ered a félreértés.

„Egyébként megrázott, hogy lekerültem a listádról. Abban bíztam, hogy feleségül veszel”

– tette hozzá csipkelődve a színésznő, aki egyébként januárban jegyezte el magát a rapper párjával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás