promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató átváltozás? Így néz ki most Lorenzo Lamas, a 64 éves színész neve Magyarországon egyet jelentett a jóképűséggel a 90-es években
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ő volt a szívtipró, ha meghallottuk, hogy Lorenzo Lamas, azonnal tudtunk mondani legalább 5 filmet tőle.

Kevesen tudják, de a szívtipró színész még a Grease című filmben mutatkozott be a széles publikum előtt John Travolta és Olivia Newton-John társaságában. Majd sorra jöttek a szerepek a nyolcvanas és kilencvenes években. Olyan nagysikerű mozifilmekben és sorozatokban játszott, mint A fejvadász, a C.I.A. – Fedőneve Alexa vagy éppen a Klóncsapda. A színész amúgy már bő tíz évvel ezelőtt, még 2014-ben kiadta önéletrajzi ihletésű könyvét is, amely a Renegade at Heart címet kapta. A cím természetesen utalás az egyik leghíresebb szerepére.

Így persze nem is meglepő, hogy valószínűleg A fejvadász az a széria, amelyből a legtöbben ismerik őt, hiszen a sorozat akkora siker volt a maga idejében, hogy 110 rész készült el belőle végül. Sokan emlékezhetnek rá a kilencvenes évekből, ahogy a kor trendjeit és divatját is meglovagolva magányosan suhan előttünk, természetesen hosszú hajával.

A széria végül akkora karriert futott be, hogy 100 országnál is többen vetítették, a toplistákon pedig nagyon sokszor a Baywatch-csal vetekedett az elsőségért. Reno Rainest, akit Lorenzo alakít, felesége meggyilkolásával vádolják, le is csukják, ám megszökik, hogy megtalálja azt az egyetlen tanút, aki végre tisztára moshatja a nevét.

Lorenzo Lamas nemrégiben töltötte be a 64. életévét, és szinte felismerhetetlen lett, valószínűleg simán elmennétek mellette az utcán. Az ikonikus fürtök is eltűntek.

Így néz ki most a színész:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás